Povezane vesti
Dačić o ponudi zapada za kosmet: Govorio sam Vučiću da godinama lažu
Večernje novosti 23.03.2018
Ivica Dačić, šef diplomatije, za "Novosti", o "ponudi" za KiM. Njih samo zanima da priznamo Kosovo, to je bezobrazluk. NEKOLIKO puta sam govorio predsedniku Aleksandru Vučiću da nas Zapad svih ovih godina zamajava i da je naše priznavanje… »
Dačić: Govorio sam Vučiću da nas Zapad godinama zamajava
Blic 23.03.2018
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da je nekoliko puta govorio predsedniku Aleksandru Vučiću da "nas Zapad svih ovih godina zamajava i da je nase priznavanje nezavisnosti Kosova jedino što njih zanima". Prema Dačiću, to je… »
Dačić: Govorio sam Vučiću da nas Zapad godinama laže
Pravda 23.03.2018
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da je nekoliko puta govorio predsedniku Aleksandru Vučiću da "nas Zapad svih ovih godina zamajava i da je nase priznavanje nezavisnosti Kosova jedino što njih zanima". Prema Dačiću, to je… »
Vesti dana »
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih
Tužilac MKS-a pozvao države članice da primene odluku suda o hapšenju Netanjahua i svih drugih
Danas pre 6 satijoš 6 povezanih
Pismo Trampu Teksas nudi zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane