Povezane vesti
Marko Jevtović: Kakvi su tereni trenutno u Srbiji, ni ekseri nam ne bi pomogli
Hot sport 23.03.2018
U rubrici ‘Moje ime, moja asocijacija’ Partizana je asocijacija ne slova iz svog imena iznosio vezista crno-belih. Dosta toga o sebi otkrio je Marko Jevtović na ovaj itekako zanimljiv način. M – Moca Vukotić – Legenda, uzor, šta napisati za takvog čoveka… »
Marko Jevtović: Moje ime asocira me na...
Mondo 23.03.2018
Fudbaler Partizana Marko Jevtović učestvovao u rubrici "Asocijacije" za klupski sajt. Foto: MN Press Fudbalski klub Partizan na svom sajtu pokrenuo je novu rubriku sa fudbalerima - "Asocijacije". Prvi koji je odigrao ovu igru bio je vezni fudbaler Marko… »
Vesti dana »
(Foto/video) Vanredna situacija u Čačku: Četiri opštine u zapadnoj Srbiji bez vode zbog kvara na cevovodu
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 37 povezanih
I stari i novi tramvaji iskaču iz šina u Beogradu: Struka upozorava na niz mogućih razloga
N1 Info pre 21 minutajoš 117 povezanih
Plate u Srbiji rastu neverovatnom brzinom: Prosečna zarada veća od 120.000 dinara
B92 pre 2 satajoš 32 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 5 satijoš 10 povezanih
"Ili će biti sporazuma za sve, ili povratak na ratište i pucanje, ali mnogo gore!" Tramp o Iranu: To niko ne želi!
Kurir pre 4 satijoš 32 povezane