Povezane vesti
Čekaju me samo dugovi, bez svega sam ostao: Sloba prvi put otvorio dušu i rekao šta ga stvarno muči! (video)
Press 23.03.2018
Luna Đogani prethodne noći bila je na ivici nervnog sloma, pa je skoro sat vremena plakala. Razlog je gostovanje Kije Kockar i Slobe Radanovića u emisiji “Amidži šou”, potom šampanjac koji su dobili kao nagradu za oboren rekord u gledanosti, a… »
"U dugovima sam, nemam ništa": Sloba progovorio i otkrio istinu
Blic 23.03.2018
Luna Đogani i Sloba Radanović poveli su razgovor o budućnosti koja čeka pevača kada izađe iz rijalitija "Zadruga". On se svojoj dragoj požalio da nema novca, a da je u dugovima. - Znaš i sama kako sam ja ušao ovde, znaš i sama da ja kada odavde… »
Vesti dana »

Firma "Genasys" demantuje da je na protestu u Beogradu korišćen njihov "zvučni top", pominju "vorteks"
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Poginuli bračni par i još jedna osoba: Detalji stravičnog sudara kod Melenaca: Dva automobila potpuno izgorela, traktor smrskan, oglasio se i MUP (foto, video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 2 satajoš 2 povezane