Povezane vesti
On doziva Boga... Kija se prvo nećkala, pa onda otkrila kako je izgledao seks sa Slobom! (VIDEO)
Telegraf 23.03.2018
Kija je sa Miljanom ogovarala svog muža. Kija Kockar se u razgovoru sa Miljanom Kulić prisetila seksa sa Slobom Radanovićem, pa je otkrila i neke nove detalje. Ne znam šta se dešava sa Andrijom, više neću da se pravdam bilo kome: Kija priznala šta… »
Ne znam šta se dešava sa Andrijom, više neću da se pravdam bilo kome: Kija priznala šta će uraditi ako dečko raskine sa…
Telegraf 23.03.2018
- Bilo bi mi najžalije da nas dvoje prekinemo... Ako ima pritisak medija i svega - poručila je KIja. Dok je pričala sa Marijom Anom, Kija je pomenula i svog dečka Andriju i prvi put je priznala koliko joj smeta neizvesnost, i što ne zna da li je on i… »
Vesti dana »

Sednica Odbora za kulturu i informisanje o Savetu REM-a: Da li će studenti prekinuti blokadu RTS-a?
Insajder pre 44 minutajoš 6 povezanih

Danas toplije, meteo alarm upaljen samo u jednom delu Srbije zbog opasne pojave! Evo kakvo će vreme biti u nedelji pred nama
Kurir pre 1 satjoš 8 povezanih

Automobil uleteo u masu tokom festivala u Vankuveru – najmanje 11 mrtvih i više povređenih
Danas pre 12 satijoš 6 povezanih

Zloupotreba zakona ili tišina institucija: Šta se krije iza belih šatora?
Insajder pre 56 minutajoš 1 povezana