Povezane vesti
Viktorija Bekam se na humanitarnom događaju pojavila u farmerkama od 320 evra, fanovi je žestoko isprozivali! (foto)
Telegraf 23.03.2018
Viktorija Bekam je učestvovala u humanitarnoj akciji u Keniji, ali najviše se komentariše njena odevna kombinacija. Poznata kreatorka Viktorija Bekam pojavila se na humanitarnom događaju u Keniji a najviše komentara su izazvale Viktorijine farmerke od… »
Pirsing, pa još i lanac: Novi Nikolijin imidž svi komentarišu! (foto) (video)
Telegraf 23.03.2018
Nikolija je još jednom skrenula pažnju na sebe ekscentričnim stajlingom. Pevačica Nikolija Jovanović je za potrebe novog spota za pesmu "Malo" potpuno promenila svoj imidž i svojim novim izdanjem iznenadila mnoge. Brat mi je umro kada sam imao 6 godina… »
Brat mi je umro kada sam imao 6 godina, nikada neću zaboraviti očeve suze: Tužna ispovest Aca Pejovića
Telegraf 23.03.2018
- Moja majka je imala blizanačku trudnoću, ali nije uspela zbog greške lekara da na svet donese oba brata - rekao je Pejović. Pevač Aco Pejović kaže da je imao samo šest godina kada je njegov brat preminuo kao beba, i napominje da mu zapali sveću svaki… »
Vesti dana »

Napeto u Novom Pazaru: Muškarci sa kapuljačama izbacili studente, građani i kordon ispred fakulteta
NIN pre 2 satajoš 57 povezanih

Prekid studentske blokade Univerziteta u Novom Pazaru, napeto ispred zgrade
BBC News pre 22 minutajoš 51 povezana

Duvaće vetar, pucaće gromovi: Izdato hitno upozorenje rmhz: Velika količina padavina sručiće se na ove delove Srbije
Blic pre 32 minutajoš 41 povezana