Povezane vesti
Đuriću nije dozvoljena poseta Kosovu
N1 Info 23.03.2018
Ministarstvo inostranih poslova Kosova potvrdilo je da nije dalo saglasnost za posetu Kosovu direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Marku Đuriću, u ponedeljak, 26. marta. Kako agencija Beta saznaje u tom ministarstvu, ostalim članovima… »
Đuriću i Selakoviću zabranili ulazak na Kosovo: Albanci ne mogu da me spreče da se obratim svom narodu
Telegraf 23.03.2018
Njih dvojica trebalo je u ponedeljak da učestvuju na panelu u okviru unutrašnjeg dijaloga. Priština je upravo zabranila Marku Ðuriću i Nikoli Selakoviću posetu Kosovu u ponedeljak, saznaje Tanjug ekskluzivno. Danas posebno odjekuje izjava Veselina… »
Vesti dana »

"Izdavaćemo hitna upozorenja: Unapred!" RHMZ se ponovo oglasio: Stiže ogromna količina padavina, grad i olujni vetar
Blic pre 55 minutajoš 71 povezana

Potpuna obustava saobraćaja u centru Beograda: Uklanjaju se vozila, izmenjene trase gradskog prevoza
B92 pre 2 satajoš 22 povezane

Uvredljivi grafiti na zgradi Nikole Kalinića, Zvezda se oglasila: "Ovo je pokušaj da se diskredituje naš igrač"
Mondo pre 35 minutajoš 13 povezanih

Bivši UFC šampion zgrozio svet izjavom o ubistvu Čarlija Kirka: "Bio sam uzbuđen, osetio sam skok dopamina..."
Telegraf pre 1 satjoš 19 povezanih