Povezane vesti
Melanija, žao mi je što sam imala seks u tvojoj kući: Trampova ljubavnica, Karen Mekdugal se izvinila njegovoj ženi
Telegraf 24.03.2018
Jedva sam čekala da izađem. Raditi nešto loše je jedno, ali raditi to loše u nečijoj kući, u nečijem krevetu, rekla je Karen McDougal (47) koju je Trump doveo u svoj stan u kojem je živio s Melanijom. Karen Mekdugal (47), bivša Plejbojeva zečica, tvrdi… »
Tramp desetkovao američku vojsku: Izbacuje ravnopravne pripadnike oružanih snaga SAD
Pravda 24.03.2018
Pripadnici vojske kojima bi mogao biti potreban znatan medicinski tretman "predstavljaju značajan rizik po vojnu efikasnost i ubojitost", saopštila je Bela kuća. Američki predsednik Donald Tramp doneo je zabranu prema kojoj većina transrodnih osoba ne… »
Tramp zabranio vojsku za transrodne, reakcije burne
Telegraf 24.03.2018
Potez američkog predsednika osporilo je više pravnih instanci, a četiri federalna suda su donela presudu protiv takve zabrane. Američki predsednik Donald Tramp doneo je zabranu prema kojoj većina transrodnih osoba ne može da služi vojsku, osim u… »
Vesti dana »

Vučević: Nije doneta odluka da li će biti okupljanja 28. juna
Novi magazin pre 8 minutajoš 16 povezanih

Blokada raskrsnice u Novom Sadu sa zahtevom za izbore za savete mesnih zajednica
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 26 povezanih

„Vučićeva vlast nas očekivano ignoriše, ali od blokada ne odustajemo“: Profesori već osam dana danonoćno protestuju na raskrsnici kod Vlade
Nova pre 3 satajoš 16 povezanih

Srbija uzima zajam 1,9 milijardi evra od francuskih banaka da kupi francuske Rafale
Vesti online pre 1 satjoš 6 povezanih

Zatvaraju se granice i zračni prostori zbog sukoba Izraela i Irana
Al Jazeera pre 1 satjoš 37 povezanih