Повезане вести

Протест у Загребу против Истанбулске конвенције

Н1 Инфо 24.03.2018
Неколико хиљада људи окупило се у Загребу на протесту против ратификације Конвенције Савета Европе о спречавању и борби против насиља над женама и насиља у породици, у јавности познате као Истанбулска конвенција. Извор: Н1… »
Римокатоличка црква жестоко против Истанбулске конвенције

Римокатоличка црква жестоко против Истанбулске конвенције

РТВ 24.03.2018
ЗАГРЕБ - Како се приближава дан ратификације Истанбулске конвенције, из Римокатоличке цркве стижу све снажнија упозорења, па и оптужбе против политичара који намеравају да гласају за тај документ, а за данас је најављен и… »
Више хиљада људи на протесту у Загребу против Истанбулске конвенције

Бета видео 24.03.2018
ЗАГРЕБ - Неколико хиљада људи окупило се данас у Загребу на протесту против ратификације Конвенције Савета Европе о спречавању и борби против насиља над женама и насиља у породици, у јавности познате као Истанбулска… »
Протест у Загребу: Ја сам тата, а не родитељ два (фото)

Протест у Загребу: Ја сам тата, а не родитељ два (фото)

Вечерње новости 24.03.2018
Више хиљада људи данас је у Загребу почело протест против ратификације Истанбулске конвенције, за коју сматрају да промовише родну идеологију и грубо задире у темељне традиционалне, културолошке, идентитетске и правне… »
Завршен протест против ратификације Истанбулске конвенције

Завршен протест против ратификације Истанбулске конвенције

Ал Јазеера 24.03.2018
Организатори сматрају да промиче родну идеологију и грубо задире у темељне традиционалне, културолошке, идентитетске и правне одреднице хрватског друштва. Завршио је просвјед на којем је неколико тисућа људи на Тргу бана… »
"Ја сам тата, а не родитељ 2": Протест у Загребу против ратификације Истанбулске конвенције (ФОТО)

"Ја сам тата, а не родитељ 2": Протест у Загребу против ратификације Истанбулске конвенције (ФОТО)

Телеграф 24.03.2018
Учесници протеста носе велики број хрватских застава и пароле "ХДЗ је издаја", "Не ИК у ХР", "Загреб против ИК", "Стоп насиљу над Хрватском" Више хиљада људи данас је у Загребу почело протест против ратификације Истанбулске… »

Вести онлине 24.03.2018
Више хиљада људи данас је у Загребу почело протест против ратификације Истанбулске конвенције, за коју сматрају да промовише родну идеологију и грубо задире у темељне традиционалне, културолошке, идентитетске и правне… »
(Видео) Загреб на ногама: Хиљаде људи на протесту против Истанбулске конвенције

(Видео) Загреб на ногама: Хиљаде људи на протесту против Истанбулске конвенције

Курир 24.03.2018
Неколико хиљада људи окупило се данас у Загребу на протесту против ратификације Конвенције Савета Европе о спречавању и борби против насиља над женама и насиља у породици, у јавности познате као Истанбулска конвенција… »

Нови магазин 24.03.2018
Неколико хиљада људи окупило се данас у Загребу на протесту против ратификације Конвенције Савета Европе о спречавању и борби против насиља над женама и насиља у породици, у јавности познате као Истанбулска конвенција… »

Вести дана »