Povezane vesti
Janjić: Priština će uskoro početi na radi na Statutu ZSO
N1 Info 24.03.2018
Dan nakon dijaloga Beograda i Prištine uz posredstvo visoke predstavnice Evropske Unije Federike Mogerini postavlja se pitanje da li će biti konkretnih pomaka u okviru normalizacije odnosa. Izvor: N1 Činjenica da je došlo do susreta Aleksandra Vučića i… »
Dačić: Povukao bih potpis sa Briselskog sporazuma
Slobodna Evropa 24.03.2018
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da će predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću predložiti povlačenje potpisa sa Briselskog sporazuma, što mu je, kako kaže, rekao i na prošlom sastanku. "Ja sam kao premijer potpisao Briselski sporazum… »
Dačić: Vučić treba da povuče potpis s Briselskog sporazuma
N1 Info 24.03.2018
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da će predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću predložiti povlačenje potpisa sa Briselskog sporazuma, što mu je, kako kaže, rekao i na prošlom sastanku. Izvor: N1 "Ja sam kao premijer potpisao Briselski… »
Dačić: Vučić bi trebalo da skine potpis sa Briselskog sporazuma
Srbija danas 24.03.2018
Nije rekao šta mu je predsednik odgovorio na taj predlog. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da će predsedniku Srbije Aleksandru Vučićupredložiti povlačenje potpisa sa Briselskog sporazuma, što mu je, kako kaže, rekao i na prošlom sastanku… »
Dačić: Vučić treba da povuče potpis s Briselskog sporazuma
Telegraf 24.03.2018
Šef srpske diplomatije je dodao da će Srbija ipak uložiti maksimalne napore za postizanje kompromisnog resenja u vezi s Kosovom. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da će predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću predložiti povlačenje potpisa sa… »
Vesti dana »

Rhmz se oglasio o vikendu, pa pomenuo i petak: Od sutra kreće preokret, ovako će izgledati
Telegraf pre 2 satajoš 25 povezanih

Janković o javnoj raspravi o Strategiji upravljanja mineralnim i drugim geološkim resursima: Svako ko je želeo da učestvuje imao vremena da se prijavi
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih

Poljaci "digli ruke" - Navijač Leha su već među elitom, fudbaleri će teško do nje!
Sportske.net pre 42 minutajoš 47 povezanih

Trampove carine za 70 zemalja stupile na snagu, među njima i Srbija
Moj Novi Sad pre 47 minutajoš 56 povezanih