Povezane vesti
Pretučen imam u Novom Pazaru, doktori mu se bore za život: Posle molitve ga napali muškarci s palicama
Telegraf 24.03.2018
Povređeni imam je hitno prebačen na hirurško odeljenje novopazarske Opšte bolnice gde mu se ukazuje pomoć. Nezir Salihović, imam iz Bor džamije u novopazarskom naselju Lug, brutalno je pretučen tupim metalnim predmetom i sa teškim povredama prebačen u… »
Uhapšeni napadači na policajca u Žitorađi: Ključem za točkove ga tukli po glavi
Telegraf 24.03.2018
U tuči koja se dogodila u ranim jutarnjim satima, teško je povređen policajac N. I. Policija u Prokuplju uhapsili su J. P. (25) i V. J. (22) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teška telesna povreda. Pretučen policajac u Žitorađi… »
Pretučen policajac u Žitorađi: Mladić je izašao posle posla sa društvom u grad, a danas ima teške povrede glave
Telegraf 24.03.2018
Prebačen na lečenje u niški Klinički centar. U tuči koja se dogodila u ranim jutarnjim satima, teško je povređen policajac N.I. iz Žitorađe (32). On je zadobio povrede glave ispred jednog restorana. Uhapšenom Užičaninu u akciji "Aurora" pozlilo u… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Havaji na udaru cunamija: Stigli prvi talasi, ljudi panično napustili gradove, opasnost može da potraje satima
Nova pre 14 minutajoš 69 povezanih

Jovana izvukla od Milojevića da dolazi Tadić? Šta se krije iza "osmeha Mona Lize" koji su svi videli
Mondo pre 38 minutajoš 33 povezane

Rhmz objavio važno upozorenje! Tiče se vodostaja, a evo kada prestaje kiša
Alo pre 13 minutajoš 18 povezanih

Ognjena Marija: Praznik posvećen Svetoj Marini i drevnim običajima
Serbian News Media pre 3 minutajoš 11 povezanih