Повезане вести
Претучен имам у Новом Пазару, доктори му се боре за живот: После молитве га напали мушкарци с палицама
Телеграф 24.03.2018
Повређени имам је хитно пребачен на хируршко одељење новопазарске Опште болнице где му се указује помоћ. Незир Салиховић, имам из Бор џамије у новопазарском насељу Луг, брутално је претучен тупим металним предметом и са… »
Ухапшени нападачи на полицајца у Житорађи: Кључем за точкове га тукли по глави
Телеграф 24.03.2018
У тучи која се догодила у раним јутарњим сатима, тешко је повређен полицајац Н. И. Полиција у Прокупљу ухапсили су Ј. П. (25) и В. Ј. (22) због постојања основа сумње да су починили кривично дело тешка телесна повреда… »
Претучен полицајац у Житорађи: Младић је изашао после посла са друштвом у град, а данас има тешке повреде главе
Телеграф 24.03.2018
Пребачен на лечење у нишки Клинички центар. У тучи која се догодила у раним јутарњим сатима, тешко је повређен полицајац Н.И. из Житорађе (32). Он је задобио повреде главе испред једног ресторана. Ухапшеном Ужичанину у акцији… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У 51 месту у Србији нема алтернативе НИС-овим бензинским станицама
Време пре 2 сатајош 43 повезане
Почео састанак председника Вучића са тимовима за енергетску стабилност: Присутан цео државни врх! Мали, Табаковић, Мацут... (фото)
Блиц пре 22 минутајош 43 повезане