Povezane vesti
Vujošević odgovorio Mijailoviću: Ispašće da sam ja vama dužan, ne trebaju mi pare za presađivanje kose!
Hot sport 24.03.2018
Legendarni trener Partizana Duško Vujošević odgovorio je danas predsedniku crno-belih Ostoji Mijailoviću na izjavu da su najveći dugovi nastali u vreme rada trofejnog stručnjaka. Sadašnji selektor Bosne i Hercegovine je odgovorio preko redakcije… »
Vujošević: "Ponašaju se kao da ja njima dugujem, a ne oni meni"
Sportske.net 24.03.2018
Bivši trener Partizana ponovo otvoren o svemu. Duško Vujošević je ponovo razgovarao o dugovanjima KK Partizan i poručio da se crno-beli ponašaju nekorektno prema njemu. "Ljudi koji su sada u Partizanu ne ponašaju se ni najmanje fer kada sam ja u… »
Duško Vujošević: Kao da ja njima dugujem!
Mondo 24.03.2018
Nekadašnji trener Partizana ljutito reagovao na izjavu predsednika crno-belih Ostoje Mijailovića. Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je nedavno poručio da mu "ne pada na pamet" da razgovara sa Vujoševićem pošto je trofejni trener "blokirao"… »
Vujošević odgovorio Mijailoviću!
Vesti online 24.03.2018
Najtrofejniji trener u istoriji Partizana Duško Vujošević iznenađen je najnovijom reakcijom predsednika kluba iz Humske Ostoje Mijailovića, koji je u intervjuu za "Sport klub" rekao da mu ne pada na pamet da priča sa iskusnim stručnjakom i da su… »
Vujošević: Partizan nisu Ostoja i ta ekipa! Novac mi nije potreban za presađivanje kose, nego za lečenje
Mozzart sport 24.03.2018
"Ja mislim da Mijailović zna kako stoje stvari, ali da ih svesno predstavlja neistinito. On nije u zabludi, već svesno pokušava u zabludu da dovede neke druge ljude i izmanipuliše onim navijačima koji i dalje poštuju sve što sam uradio za… »
Vesti dana »

Studenti započeli blokadu ulaza u zgradu RTS-a koja će trajati 22 sata
Vreme pre 19 minutajoš 9 povezanih

Studenti iz unutrašnjosti koji su krenuli peške na protest u Beogradu sve bliži srpskoj prestonici
Telegraf pre 1 satjoš 57 povezanih

U borbi za plate: Krivične prijave i novi protesti prosvetnih radnika
Vreme pre 10 satijoš 19 povezanih

Rusiji se nudi primirje - Ne kraj rata! Ovo sluti na velike nemire, Vašington ipak neće uspeti?
Pravda pre 44 minutajoš 27 povezanih

Havarija u Sjevernom moru: Sudarili se američki tanker i teretni brod
SEEbiz pre 2 satajoš 27 povezanih