Повезане вести

Вујошевић: "Понашају се као да ја њима дугујем, а не они мени"

Вујошевић: "Понашају се као да ја њима дугујем, а не они мени"

Спортске.нет 24.03.2018
Бивши тренер Партизана поново отворен о свему. Душко Вујошевић је поново разговарао о дуговањима КК Партизан и поручио да се црно-бели понашају некоректно према њему. "Људи који су сада у Партизану не понашају се ни најмање… »
Вујошевић одговорио Мијаиловићу: Испашће да сам ја вама дужан, не требају ми паре за пресађивање косе!

Вујошевић одговорио Мијаиловићу: Испашће да сам ја вама дужан, не требају ми паре за пресађивање косе!

Хот спорт 24.03.2018
Легендарни тренер Партизана Душко Вујошевић одговорио је данас председнику црно-белих Остоји Мијаиловићу на изјаву да су највећи дугови настали у време рада трофејног стручњака. Садашњи селектор Босне и Херцеговине је одговорио… »
Душко Вујошевић: Као да ја њима дугујем!

Душко Вујошевић: Као да ја њима дугујем!

Мондо 24.03.2018
Некадашњи тренер Партизана љутито реаговао на изјаву председника црно-белих Остоје Мијаиловића. Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић је недавно поручио да му "не пада на памет" да разговара са Вујошевићем пошто је трофејни… »
Вујошевић одговорио Мијаиловићу!

Вујошевић одговорио Мијаиловићу!

Вести онлине 24.03.2018
Најтрофејнији тренер у историји Партизана Душко Вујошевић изненађен је најновијом реакцијом председника клуба из Хумске Остоје Мијаиловића, који је у интервјуу за "Спорт клуб" рекао да му не пада на памет да прича са искусним… »
Вујошевић: Партизан нису Остоја и та екипа! Новац ми није потребан за пресађивање косе, него за лечење

Вујошевић: Партизан нису Остоја и та екипа! Новац ми није потребан за пресађивање косе, него за лечење

Моззарт спорт 24.03.2018
"Ја мислим да Мијаиловић зна како стоје ствари, али да их свесно представља неистинито. Он није у заблуди, већ свесно покушава у заблуду да доведе неке друге људе и изманипулише оним навијачима који и даље поштују све што сам… »

Вести дана »