Povezane vesti
Vujošević: "Ponašaju se kao da ja njima dugujem, a ne oni meni"
Sportske.net 24.03.2018
Bivši trener Partizana ponovo otvoren o svemu. Duško Vujošević je ponovo razgovarao o dugovanjima KK Partizan i poručio da se crno-beli ponašaju nekorektno prema njemu. "Ljudi koji su sada u Partizanu ne ponašaju se ni najmanje fer kada sam ja u pitanju… »
Vujošević odgovorio Mijailoviću: Ispašće da sam ja vama dužan, ne trebaju mi pare za presađivanje kose!
Hot sport 24.03.2018
Legendarni trener Partizana Duško Vujošević odgovorio je danas predsedniku crno-belih Ostoji Mijailoviću na izjavu da su najveći dugovi nastali u vreme rada trofejnog stručnjaka. Sadašnji selektor Bosne i Hercegovine je odgovorio preko redakcije… »
Duško Vujošević: Kao da ja njima dugujem!
Mondo 24.03.2018
Nekadašnji trener Partizana ljutito reagovao na izjavu predsednika crno-belih Ostoje Mijailovića. Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je nedavno poručio da mu "ne pada na pamet" da razgovara sa Vujoševićem pošto je trofejni trener "blokirao"… »
Vujošević odgovorio Mijailoviću!
Vesti online 24.03.2018
Najtrofejniji trener u istoriji Partizana Duško Vujošević iznenađen je najnovijom reakcijom predsednika kluba iz Humske Ostoje Mijailovića, koji je u intervjuu za "Sport klub" rekao da mu ne pada na pamet da priča sa iskusnim stručnjakom i da su bivši… »
Vujošević: Partizan nisu Ostoja i ta ekipa! Novac mi nije potreban za presađivanje kose, nego za lečenje
Mozzart sport 24.03.2018
"Ja mislim da Mijailović zna kako stoje stvari, ali da ih svesno predstavlja neistinito. On nije u zabludi, već svesno pokušava u zabludu da dovede neke druge ljude i izmanipuliše onim navijačima koji i dalje poštuju sve što sam uradio za Partizan", kaže… »
Vesti dana »
Jaćimović stupio u štrajk glađu ispred Banovine: "Odavde ne idem, moji zahtevi su jednostavni"
Glas Zaječara pre 37 minutajoš 20 povezanih
(BLOG) Dijana Hrka tvrdi da je jutros bačen topovski udar, građani ispred Banovine pružaju podršku Jaćimoviću
N1 Info pre 17 minutajoš 27 povezanih
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 10 povezanih
Početak nedelje leden, a evo kada će biti neverovatnih 19 stepeni Oglasio se RHMZ, ovo uopšte ne liči na novembar
Alo pre 38 minutajoš 26 povezanih