Povezane vesti
Imam pretučen u Novom Pazaru van životne opasnosti
Radio 021 25.03.2018
Imam Nezir Salihović, koji je u subotu pretučen u Novom Pazaru, nije životno ugrožen i njegovo stanje je stabilno. To je potvrdila za Tanjug portparolka Opšte bolnice u Novom Pazaru Suada Gicić Skenderi. Kako je rekla, Salihović je dobrog opšteg stanja… »
Pretučen imam u Novom Pazaru
RTV 25.03.2018
NOVI PAZAR - Nezir Salihović, imam iz Bor džamije u novpazarskom naselju Lug, brutalno je pretučen tupim metalnim predmetom i sa teškim povredama prebačen u bolnicu gde mu se bore za život. Povređeni imam je hitno prebačen na hirurško odeljenje… »
Pretučen imam u Novom Pazaru
Danas 24.03.2018
Imam Bor džamije u Novom Pazaru Nezir Salihović, pretučen je posle večernje molitve, saznaje RTS. Napad, u kojem je učestvovalo više osoba, dogodio se nedaleko od džamije, a Salihović je hitno prebačen na hirurško odeljenje novopazarske Opšte… »
Napad nakon molitve: Imama u Novom Pazaru pretukli palicama
Blic 24.03.2018
Imama Bor džamije u Novom Pazaru Nezira Salihovića pretukle su nepoznate osobe nakon jacije namaza (večernje molitve), saznaje "Blic". Prema nezvaničnim saznanjima, njega je nekoliko muškaraca, posle molitve, napalo nedaleko od džamije i pretuklo… »
Vesti dana »
Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave – uručenje odlikovanja u Palati Srbija
RTS pre 4 minutajoš 18 povezanih
Danas oblačno i kišovito, posle podne postepeno razvedravanje, maksimalno od 21 do 25 stepeni
N1 Info pre 48 minutajoš 16 povezanih
UŽIVO: Rat u Ukrajini! Eksplozije u Kijevu, pogođene benzinska pumpa i skladišta
Euronews pre 39 minutajoš 13 povezanih
"The Pitt" osvojio Emi za najbolju dramsku seriju,"Widow's Bay" za komediju
Radio 021 pre 14 minutajoš 11 povezanih
NATO avioni uništili dron iznad Litvanije, ostaci pronađeni u okrugu Kaišijadoris
Euronews pre 4 minutajoš 9 povezanih