Povezane vesti
Imam pretučen u Novom Pazaru van životne opasnosti
Radio 021 25.03.2018
Imam Nezir Salihović, koji je u subotu pretučen u Novom Pazaru, nije životno ugrožen i njegovo stanje je stabilno. To je potvrdila za Tanjug portparolka Opšte bolnice u Novom Pazaru Suada Gicić Skenderi. Kako je rekla, Salihović je dobrog opšteg stanja… »
Pretučen imam u Novom Pazaru
RTV 25.03.2018
NOVI PAZAR - Nezir Salihović, imam iz Bor džamije u novpazarskom naselju Lug, brutalno je pretučen tupim metalnim predmetom i sa teškim povredama prebačen u bolnicu gde mu se bore za život. Povređeni imam je hitno prebačen na hirurško odeljenje… »
Pretučen imam u Novom Pazaru
Danas 24.03.2018
Imam Bor džamije u Novom Pazaru Nezir Salihović, pretučen je posle večernje molitve, saznaje RTS. Napad, u kojem je učestvovalo više osoba, dogodio se nedaleko od džamije, a Salihović je hitno prebačen na hirurško odeljenje novopazarske Opšte… »
Napad nakon molitve: Imama u Novom Pazaru pretukli palicama
Blic 24.03.2018
Imama Bor džamije u Novom Pazaru Nezira Salihovića pretukle su nepoznate osobe nakon jacije namaza (večernje molitve), saznaje "Blic". Prema nezvaničnim saznanjima, njega je nekoliko muškaraca, posle molitve, napalo nedaleko od džamije i pretuklo… »
Vesti dana »
Dačić u Skupštini: Licemerne su i netačne tvrdnje da je neko namerno palio u Deliblatskoj peščari
Blic pre 4 satijoš 56 povezanih
Fiskalni savet: Prihodi u rebalansu realistični, dobit veća za 112 milijardi dinara
RTS pre 1 satjoš 32 povezane
U Srbiji od groznice Zapadnog Nila obolelo 11 ljudi, pet više nego prethodne sedmice
Beta pre 52 minutajoš 26 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 55 povezanih