Povezane vesti
Stefanović: Rekonstrukcija vlade će biti gotova za mesec dana
SEEbiz 25.03.2018
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da će rekonstrukcija Vlade biti završena za oko mesec dana i naglasio da se on ne plaši za svoju ministarsku poziciju. "Svaki ministar uvek treba da ima u vidu da nije bogomdan… »
Stefanović: Neću biti premijer Srbije
RTV 25.03.2018
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je u intervjuu za "Kurir" da će rekonstrukcija vlade biti završena za oko mesec dana, kao i da konačnu reč o tome mogu da daju jedino premijerka Ana Brnabić i… »
Nebojša Stefanović za Kurir: Premijerska funkcija me ne interesuje
Kurir 25.03.2018
Sigurno neću biti predsednik vlade. Pre svega ne želim da obavljam tu funkciju. To sam rekao više puta, evo i sada vama to kažem. Ne interesuje me da menjam ministarstva. Zaista, niti razmišljam niti bih prihvatio. Te priče služe da vas… »
Stefanović: Ne plašim se za svoju poziciju, ne tangiraju me takve priče
Radio 021 25.03.2018
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da će rekonstrukcija Vlade biti završena za oko mesec dana i naglasio da se on ne plaši za svoju ministarsku poziciju. "Svaki ministar uvek treba da ima u vidu da nije bogomdan, već da ga… »
Vesti dana »
Poginulo 19 osoba u izraelskim napadima u Gazi, tvrdi palestinska civilna odbrana
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 13 povezanih
Tramp objavio nova imenovanja, milijarder Skot Besent sekretar za finansije
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih