Povezane vesti
Dodik: Članstvo BiH u NATO uvreda za Srbe
N1 Info 25.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da srpska strana neće dopustiti članstvo BiH u NATO dok stav o približavanju tom vojnome savezu ne promeni Srbija i da je članstvo BiH u NATO uvreda za Srbe. "Naš interes je Republika Srpska i srpski… »
Dodik: Članstvo u NATO-u je poniženje za sve Srbe!
Pravda 25.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi članstvo Srbije i BiH u NATO-u predstavljalo poniženje za sve Srbe. - Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti. NATO je… »
Dodik: Članstvo u NATO-u je poniženje za sve Srbe
Vesti online 25.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi članstvo Srbije i BiH u NATO-u predstavljalo poniženje za sve Srbe. - Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti. NATO… »
Dodik: Članstvo u NATO bi predstavljalo poniženje za sve Srbe
RTS 25.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi cclanstvo Srbije i BiH u NATO, predstavljalo poniženje za sve Srbe. "Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti. NATO je… »
Dodik: NATO je bombardovao Srbe dva puta, članstvo bi predstavljalo poniženje
BK TV 25.03.2018
Članstvo Srbije i BiH u NATO predstavljalo poniženje za sve Srbe, izjavio je Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske. "Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti. NATO je… »
Dodik: Članstvo u NATO-u — poniženje za sve Srbe
Sputnik 25.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi članstvo Srbije i BiH u NATO-u predstavljalo poniženje za sve Srbe. „Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti. NATO je… »
Dodik: Članstvo u NATO predstavljalo bi poniženje za sve Srbe
Politika 25.03.2018
BANjA LUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi članstvo Srbije i BiH u NATO, predstavljalo poniženje za sve Srbe. „Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj… »
Dodik: Mi smo izabrali vojnu neutralnost!
Kurir 25.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi članstvo Srbije i BiH u NATO, predstavljalo poniženje za sve Srbe. "Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti. NATO je… »
Vesti dana »

Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni, uveče pljuskovi sa grmljavinom
N1 Info pre 8 minutajoš 18 povezanih

Hitna pomoć u Beogradu: Tokom noći bilo je 113 intervencija od kojih 27 na javnim mestima
Beta pre 23 minutajoš 7 povezanih

Eksplozije kod najveće nuklearke u Evropi, vije se dim! Međunarodna agencija za atomsku energiju (IAEA) se oglasila o meti napada na Zaporožje (foto, video)
Kurir pre 58 minutajoš 6 povezanih

Udarna grupa, burne reakcije: Sledi odluka o pritvoru za osumnjičene u slučaju pada nadstrešnice
Insajder pre 33 minutajoš 1 povezana

Zemljotres od 6,7 stepeni Rihterove skale pogodio ruska Kurilska ostrva kod Kamčatke
Insajder pre 3 minutajoš 6 povezanih