Povezane vesti
Dodik: Članstvo BiH u NATO uvreda za Srbe
N1 Info 25.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da srpska strana neće dopustiti članstvo BiH u NATO dok stav o približavanju tom vojnome savezu ne promeni Srbija i da je članstvo BiH u NATO uvreda za Srbe. "Naš interes je Republika Srpska i srpski… »
Dodik: Članstvo u NATO-u je poniženje za sve Srbe!
Pravda 25.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi članstvo Srbije i BiH u NATO-u predstavljalo poniženje za sve Srbe. - Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti. NATO je… »
Dodik: Članstvo u NATO-u je poniženje za sve Srbe
Vesti online 25.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi članstvo Srbije i BiH u NATO-u predstavljalo poniženje za sve Srbe. - Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti. NATO… »
Dodik: Članstvo u NATO bi predstavljalo poniženje za sve Srbe
RTS 25.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi cclanstvo Srbije i BiH u NATO, predstavljalo poniženje za sve Srbe. "Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti. NATO je… »
Dodik: NATO je bombardovao Srbe dva puta, članstvo bi predstavljalo poniženje
BK TV 25.03.2018
Članstvo Srbije i BiH u NATO predstavljalo poniženje za sve Srbe, izjavio je Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske. "Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti. NATO je… »
Dodik: Članstvo u NATO-u — poniženje za sve Srbe
Sputnik 25.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi članstvo Srbije i BiH u NATO-u predstavljalo poniženje za sve Srbe. „Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti. NATO je… »
Dodik: Članstvo u NATO predstavljalo bi poniženje za sve Srbe
Politika 25.03.2018
BANjA LUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi članstvo Srbije i BiH u NATO, predstavljalo poniženje za sve Srbe. „Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj… »
Dodik: Mi smo izabrali vojnu neutralnost!
Kurir 25.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi članstvo Srbije i BiH u NATO, predstavljalo poniženje za sve Srbe. "Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti. NATO je… »
Vesti dana »
Protest ispred policijske stanice 29. novembar zbog hapšenja studenata
Vreme pre 31 minutajoš 14 povezanih
Studenti daju iskaze policiji zbog protesta ispred Rektorata, terete se za napad na službeno lice
Insajder pre 8 satijoš 8 povezanih
Pretučen aktivista u kabinetu predsednika Opštine Kosjerić: Zbog povreda upućen u bolnicu u Užicu
Nova pre 8 satijoš 8 povezanih
Meštani sela kod Lučana odsečeni od sveta: MUP "Ne postoji opasnost po stanovništvo" FOTO
B92 pre 1 satjoš 34 povezane