Povezane vesti

Dodik: Članstvo BiH u NATO uvreda za Srbe

Dodik: Članstvo BiH u NATO uvreda za Srbe

N1 Info 25.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da srpska strana neće dopustiti članstvo BiH u NATO dok stav o približavanju tom vojnome savezu ne promeni Srbija i da je članstvo BiH u NATO uvreda za Srbe. "Naš interes je Republika Srpska i… »
Dodik: Članstvo u NATO-u je poniženje za sve Srbe!

Dodik: Članstvo u NATO-u je poniženje za sve Srbe!

Pravda 25.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi članstvo Srbije i BiH u NATO-u predstavljalo poniženje za sve Srbe. - Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti… »
Dodik: Članstvo u NATO-u je poniženje za sve Srbe

Dodik: Članstvo u NATO-u je poniženje za sve Srbe

Vesti online 25.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi članstvo Srbije i BiH u NATO-u predstavljalo poniženje za sve Srbe. - Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti… »
Dodik: Članstvo u NATO-u — poniženje za sve Srbe

Dodik: Članstvo u NATO-u — poniženje za sve Srbe

Sputnik 25.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi članstvo Srbije i BiH u NATO-u predstavljalo poniženje za sve Srbe. „Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti… »
Dodik: NATO je bombardovao Srbe dva puta, članstvo bi predstavljalo poniženje

Dodik: NATO je bombardovao Srbe dva puta, članstvo bi predstavljalo poniženje

BK TV 25.03.2018
Članstvo Srbije i BiH u NATO predstavljalo poniženje za sve Srbe, izjavio je Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske. "Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti. NATO je… »
Dodik: Članstvo u NATO bi predstavljalo poniženje za sve Srbe

Dodik: Članstvo u NATO bi predstavljalo poniženje za sve Srbe

RTS 25.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi cclanstvo Srbije i BiH u NATO, predstavljalo poniženje za sve Srbe. "Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti. NATO… »
Dodik: Članstvo u NATO predstavljalo bi poniženje za sve Srbe

Dodik: Članstvo u NATO predstavljalo bi poniženje za sve Srbe

Politika 25.03.2018
BANjA LUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi članstvo Srbije i BiH u NATO, predstavljalo poniženje za sve Srbe. „Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj… »
Dodik: Mi smo izabrali vojnu neutralnost!

Dodik: Mi smo izabrali vojnu neutralnost!

Kurir 25.03.2018
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi članstvo Srbije i BiH u NATO, predstavljalo poniženje za sve Srbe. "Mi smo se već odlučili. Skupština Srbije i Narodna skupština Republike Srpske donele su odluku o vojnoj neutralnosti. NATO… »

Vesti dana »