Повезане вести

Мама ми је испред карантина рекла да је Слоба ожењен! Луна признала како се стварно осећа!

Мама ми је испред карантина рекла да је Слоба ожењен! Луна признала како се стварно осећа!

Телеграф 25.03.2018
- Ја сам га упознала пре ријалитија. Кад сам чула да улази у ријалити, одмах сам осетила ту неку језу - причала је Луна о својој вези са Слобом. Након седам месеци у ријалитију веза Луне и Слобе све је турбулентнија, па су тако… »
Ево због чега су се Кија, Гоца и Теодора сатима свађале и због чега обезбеђење није смело да мрдне! (ВИДЕО)

Ево због чега су се Кија, Гоца и Теодора сатима свађале и због чега обезбеђење није смело да мрдне! (ВИДЕО)

Телеграф 25.03.2018
Хаос је настао у кухињи, а након тога свађа се наставила у свим деловима Беле куће. Кија Коцкар и Гоца Џехверовић жестоко су се посвађале овог дана, а читав хаос догодио се због непрања судова. Мајка и ћерка напале Кију, Гоца… »
Коначно разјаснио да ли је Ђогај: Ђоле Ђогани открио праву истину о Лунином презимену!

Коначно разјаснио да ли је Ђогај: Ђоле Ђогани открио праву истину о Лунином презимену!

Телеграф 25.03.2018
Денсер је коначно разрешио мистерију око Луниног презимена. Месецима уназад полемише се о томе да ли се Луна Ђогани заиста презива Ђогани, или Ђогај, поготово због њеног учешћа у ријалитију Задруга. Купиће ми Анабела два… »
Мајка и ћерка напале Кију, Гоца пљунула Кристину, Теодора хтела да је бије, обезбеђење није могло да умири побеснеле жене…

Мајка и ћерка напале Кију, Гоца пљунула Кристину, Теодора хтела да је бије, обезбеђење није могло да умири побеснеле жене…

Телеграф 25.03.2018
Гоца и Теодора су напале Кију, псовке и увреде на рачун породица су пљуштале на све стране. Све је почело свађом око прања судова, а прерасло је у жестоку расправу између Теодоре и њене мајке, и Кије. Слоба открио какав је био… »
Годинама скупљали паре: Трудна Миљана ће одлепити када види какво изненађење јој спремају родитељи!

Годинама скупљали паре: Трудна Миљана ће одлепити када види какво изненађење јој спремају родитељи!

Телеграф 25.03.2018
Марија и Синиша Кулић припремају специјалан поклон за своју мезимицу и њену бебу. Када изађе из Задруге, Миљану чека велико изненађење у Нишу, а Кулићева ће се уселити у нову кућу коју граде њени родитељи. Купиће ми Анабела… »
Јечали федери, кревет се тресао: Мина и Тома у жестокој акцији у зору! (ВИДЕО)

Јечали федери, кревет се тресао: Мина и Тома у жестокој акцији у зору! (ВИДЕО)

Телеграф 25.03.2018
У рано јутро Мина и Тома су имали секс који је трајао неколико минута. Док су други спавали, Мина и Тома су имали жесток "зорњак" и право је чудо да нису поломили кревет. Слоба открио какав је био његов последњи секс са Кијом… »
Купиће ми Анабела два телефона: Слоба и Кија се расправљали око имовине, а онда је Кристина поменула стан и кола! (ВИДЕО)

Купиће ми Анабела два телефона: Слоба и Кија се расправљали око имовине, а онда је Кристина поменула стан и кола! (ВИДЕО)

Телеграф 25.03.2018
Слоба и Кија су решили да открију баш сваки детаљ из свог брака. Пре неколико дана Слоба је отворио душу Луни и признао да је остао без свега... стана, кола, лаптопа, чак и телефона, а синоћ је Кија још више подгрејала ову… »
Слоба открио какав је био његов последњи секс са Кијом, Луна се снуждила, Кристина излетела напоље! (ВИДЕО)

Слоба открио какав је био његов последњи секс са Кијом, Луна се снуждила, Кристина излетела напоље! (ВИДЕО)

Телеграф 25.03.2018
Слоба је без блама причао о сексу са Кијом. Својевремено је Кија изјавила да су Слоба и она последњи секс имали пре његовог уласка у Задругу, а сада је Радановић открио неколико сочних детаља о томе. Стоко једна, немој више да… »
Откуд ти у овој лудари? Ђексон вриштао од среће када је после девет месеци видео брата! (видео)

Откуд ти у овој лудари? Ђексон вриштао од среће када је после девет месеци видео брата! (видео)

Телеграф 25.03.2018
Ђексон није могао да верује када се његов брат појавио у ријатију. Као награду за успешно извршен тајни задатак, Ђексон је добио сусрет са братом, и Немања је био ван себе од среће. Стоко једна, немој више да ми глумиш… »
Стоко једна, немој више да ми глумиш пријатеља и подршку! Слоба и Луна се крвнички посвађали, она му запретила жестоком…

Стоко једна, немој више да ми глумиш пријатеља и подршку! Слоба и Луна се крвнички посвађали, она му запретила жестоком…

Телеграф 25.03.2018
Слоба и Луна су се посвађали и вређали су једно друго без престанка. По ко зна који пут, Слоба и Луна су се жестоко посвађали, и изгледа као да су њихови односи све гори из дана у дан. Рекли су да је емисија оборила рекорд да би… »

Вести дана »