Povezane vesti
Mama mi je ispred karantina rekla da je Sloba oženjen! Luna priznala kako se stvarno oseća!
Telegraf 25.03.2018
- Ja sam ga upoznala pre rijalitija. Kad sam čula da ulazi u rijaliti, odmah sam osetila tu neku jezu - pričala je Luna o svojoj vezi sa Slobom. Nakon sedam meseci u rijalitiju veza Lune i Slobe sve je turbulentnija, pa su tako svađe, suze i mirenja… »
Evo zbog čega su se Kija, Goca i Teodora satima svađale i zbog čega obezbeđenje nije smelo da mrdne! (VIDEO)
Telegraf 25.03.2018
Haos je nastao u kuhinji, a nakon toga svađa se nastavila u svim delovima Bele kuće. Kija Kockar i Goca Džehverović žestoko su se posvađale ovog dana, a čitav haos dogodio se zbog nepranja sudova. Majka i ćerka napale Kiju, Goca pljunula Kristinu… »
Konačno razjasnio da li je Đogaj: Đole Đogani otkrio pravu istinu o Luninom prezimenu!
Telegraf 25.03.2018
Denser je konačno razrešio misteriju oko Luninog prezimena. Mesecima unazad polemiše se o tome da li se Luna Đogani zaista preziva Đogani, ili Đogaj, pogotovo zbog njenog učešća u rijalitiju Zadruga. Kupiće mi Anabela dva telefona: Sloba i Kija… »
Majka i ćerka napale Kiju, Goca pljunula Kristinu, Teodora htela da je bije, obezbeđenje nije moglo da umiri pobesnele žene…
Telegraf 25.03.2018
Goca i Teodora su napale Kiju, psovke i uvrede na račun porodica su pljuštale na sve strane. Sve je počelo svađom oko pranja sudova, a preraslo je u žestoku raspravu između Teodore i njene majke, i Kije. Sloba otkrio kakav je bio njegov poslednji… »
Godinama skupljali pare: Trudna Miljana će odlepiti kada vidi kakvo iznenađenje joj spremaju roditelji!
Telegraf 25.03.2018
Marija i Siniša Kulić pripremaju specijalan poklon za svoju mezimicu i njenu bebu. Kada izađe iz Zadruge, Miljanu čeka veliko iznenađenje u Nišu, a Kulićeva će se useliti u novu kuću koju grade njeni roditelji. Kupiće mi Anabela dva telefona… »
Ječali federi, krevet se tresao: Mina i Toma u žestokoj akciji u zoru! (VIDEO)
Telegraf 25.03.2018
U rano jutro Mina i Toma su imali seks koji je trajao nekoliko minuta. Dok su drugi spavali, Mina i Toma su imali žestok "zornjak" i pravo je čudo da nisu polomili krevet. Sloba otkrio kakav je bio njegov poslednji seks sa Kijom, Luna se snuždila… »
Sloba otkrio kakav je bio njegov poslednji seks sa Kijom, Luna se snuždila, Kristina izletela napolje! (VIDEO)
Telegraf 25.03.2018
Sloba je bez blama pričao o seksu sa Kijom. Svojevremeno je Kija izjavila da su Sloba i ona poslednji seks imali pre njegovog ulaska u Zadrugu, a sada je Radanović otkrio nekoliko sočnih detalja o tome. Stoko jedna, nemoj više da mi glumiš prijatelja… »
Kupiće mi Anabela dva telefona: Sloba i Kija se raspravljali oko imovine, a onda je Kristina pomenula stan i kola! (VIDEO)
Telegraf 25.03.2018
Sloba i Kija su rešili da otkriju baš svaki detalj iz svog braka. Pre nekoliko dana Sloba je otvorio dušu Luni i priznao da je ostao bez svega... stana, kola, laptopa, čak i telefona, a sinoć je Kija još više podgrejala ovu priču. Sloba otkrio… »
Stoko jedna, nemoj više da mi glumiš prijatelja i podršku! Sloba i Luna se krvnički posvađali, ona mu zapretila žestokom…
Telegraf 25.03.2018
Sloba i Luna su se posvađali i vređali su jedno drugo bez prestanka. Po ko zna koji put, Sloba i Luna su se žestoko posvađali, i izgleda kao da su njihovi odnosi sve gori iz dana u dan. Rekli su da je emisija oborila rekord da bi udarili na Lunu… »
Otkud ti u ovoj ludari? Đekson vrištao od sreće kada je posle devet meseci video brata! (video)
Telegraf 25.03.2018
Đekson nije mogao da veruje kada se njegov brat pojavio u rijatiju. Kao nagradu za uspešno izvršen tajni zadatak, Đekson je dobio susret sa bratom, i Nemanja je bio van sebe od sreće. Stoko jedna, nemoj više da mi glumiš prijatelja i podršku… »
Vesti dana »
8 Minuta misterije: Bizaran splet okolnosti na Cetinju poslao policiju na pogrešnu adresu: Koliko je to usporilo potragu za masovnim ubicom?
Blic pre 44 minutajoš 9 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
FBI promenio stav: Napadač na novogodišnju masu ljudi u Nju Orelansu ipak bio sam
Danas pre 10 satijoš 4 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB Netanjahu šalje delegaciju na pregovore u Dohi; SZO brine zbog spore evakuacije pacijenata iz Gaze
RTV pre 32 minutajoš 2 povezane
Netanjahu ovlastio zvaničnike Izraela da s Hamasom nastave pregovore o taocima
Danas pre 8 satijoš 2 povezane