Повезане вести
Мама ми је испред карантина рекла да је Слоба ожењен! Луна признала како се стварно осећа!
Телеграф 25.03.2018
- Ја сам га упознала пре ријалитија. Кад сам чула да улази у ријалити, одмах сам осетила ту неку језу - причала је Луна о својој вези са Слобом. Након седам месеци у ријалитију веза Луне и Слобе све је турбулентнија, па су тако… »
Ево због чега су се Кија, Гоца и Теодора сатима свађале и због чега обезбеђење није смело да мрдне! (ВИДЕО)
Телеграф 25.03.2018
Хаос је настао у кухињи, а након тога свађа се наставила у свим деловима Беле куће. Кија Коцкар и Гоца Џехверовић жестоко су се посвађале овог дана, а читав хаос догодио се због непрања судова. Мајка и ћерка напале Кију, Гоца… »
Коначно разјаснио да ли је Ђогај: Ђоле Ђогани открио праву истину о Лунином презимену!
Телеграф 25.03.2018
Денсер је коначно разрешио мистерију око Луниног презимена. Месецима уназад полемише се о томе да ли се Луна Ђогани заиста презива Ђогани, или Ђогај, поготово због њеног учешћа у ријалитију Задруга. Купиће ми Анабела два… »
Мајка и ћерка напале Кију, Гоца пљунула Кристину, Теодора хтела да је бије, обезбеђење није могло да умири побеснеле жене…
Телеграф 25.03.2018
Гоца и Теодора су напале Кију, псовке и увреде на рачун породица су пљуштале на све стране. Све је почело свађом око прања судова, а прерасло је у жестоку расправу између Теодоре и њене мајке, и Кије. Слоба открио какав је био… »
Годинама скупљали паре: Трудна Миљана ће одлепити када види какво изненађење јој спремају родитељи!
Телеграф 25.03.2018
Марија и Синиша Кулић припремају специјалан поклон за своју мезимицу и њену бебу. Када изађе из Задруге, Миљану чека велико изненађење у Нишу, а Кулићева ће се уселити у нову кућу коју граде њени родитељи. Купиће ми Анабела… »
Јечали федери, кревет се тресао: Мина и Тома у жестокој акцији у зору! (ВИДЕО)
Телеграф 25.03.2018
У рано јутро Мина и Тома су имали секс који је трајао неколико минута. Док су други спавали, Мина и Тома су имали жесток "зорњак" и право је чудо да нису поломили кревет. Слоба открио какав је био његов последњи секс са Кијом… »
Купиће ми Анабела два телефона: Слоба и Кија се расправљали око имовине, а онда је Кристина поменула стан и кола! (ВИДЕО)
Телеграф 25.03.2018
Слоба и Кија су решили да открију баш сваки детаљ из свог брака. Пре неколико дана Слоба је отворио душу Луни и признао да је остао без свега... стана, кола, лаптопа, чак и телефона, а синоћ је Кија још више подгрејала ову… »
Слоба открио какав је био његов последњи секс са Кијом, Луна се снуждила, Кристина излетела напоље! (ВИДЕО)
Телеграф 25.03.2018
Слоба је без блама причао о сексу са Кијом. Својевремено је Кија изјавила да су Слоба и она последњи секс имали пре његовог уласка у Задругу, а сада је Радановић открио неколико сочних детаља о томе. Стоко једна, немој више да… »
Откуд ти у овој лудари? Ђексон вриштао од среће када је после девет месеци видео брата! (видео)
Телеграф 25.03.2018
Ђексон није могао да верује када се његов брат појавио у ријатију. Као награду за успешно извршен тајни задатак, Ђексон је добио сусрет са братом, и Немања је био ван себе од среће. Стоко једна, немој више да ми глумиш… »
Стоко једна, немој више да ми глумиш пријатеља и подршку! Слоба и Луна се крвнички посвађали, она му запретила жестоком…
Телеграф 25.03.2018
Слоба и Луна су се посвађали и вређали су једно друго без престанка. По ко зна који пут, Слоба и Луна су се жестоко посвађали, и изгледа као да су њихови односи све гори из дана у дан. Рекли су да је емисија оборила рекорд да би… »
Вести дана »

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 7 минутајош 1 повезана

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 5 сатијош 1 повезана

Жестоко се тресла камчатка: Снажан земљотрес јачине 7,8 степени Рихтера погодио Русију
Курир пре 17 минутајош 1 повезана