Povezane vesti
Čuvena Kasandra ekskluzivno za Kurir: Zaljubljena sam u Srbe! Kod vas mi se dopada ama baš sve
Kurir 25.03.2018
U Srbiji sam se osećala kao kod svoje kuće, veoma ste topao narod. Beskrajno sam zahvalna na toj ljubavi. Želim ponovo da dođem, taj osećaj bar još jednom moram da doživim, kaže Koraima Tores. Koraima Tores, u celom svetu poznatija kao Kasandra, za Kurir… »
Kassandra se vraća kući: Coraima Torres ponovo u Srbiji?
Tračara 25.03.2018
Coraima Torres, glumica koju pamtimo po ulozi Kassandre iz istoimene serije, mogla bi ponovo da poseti Srbiju, gde je bila veoma popularna devedesetih, kada se serija i emitovala. Ona je u intervjuu za Kurir otkrila da joj je naša zemlja ostala u lepom… »
Kasandra: Hoću opet u Srbiju!
Mondo 25.03.2018
Glumica Koraima Tores za domaću štampu o sećanjima na našu zemlju i želji da nam ponovo dođe u goste. Foto: Instagram/coraimatorres Glumicu Koraimu Tores je Srbija upoznala kao Kasandru u istoimenoj TV sapunici. Izvor: YouTube/MarlenePereira Ona se za… »
Vesti dana »
Protest desetak tužilaca, sudija i advokata u Čačku zbog "Mrdićevih zakona"
Insajder pre 52 minutajoš 32 povezane
Nataša Kandić: Studenti najznačajniji politički faktor ali su opterećeni narativima koje su zatekli (VIDEO)
Insajder pre 5 satijoš 23 povezane
"Nisu reforma, već napad": U Novom Sadu protest pravosuđa protiv "Mrdićevih zakona"
N1 Info pre 10 satijoš 10 povezanih
Tompson pevao na dočeku rukometaša u Zagrebu, na obližnjoj zgradi transparent "Ujedinjeni protiv fašizma"
Radio 021 pre 18 minutajoš 21 povezana