Повезане вести

Богдановић: Не играм сјајно у последње време, осећам да сам уморан

Богдановић: Не играм сјајно у последње време, осећам да сам уморан

Вечерње новости 26.03.2018
Сигурно је да ћу следеће сезоне бити спремнији, а наредно лето ће ми помоћи да унапредим своју игру и физикације, каже Богдан Богдановић. ТРИЈУМФОМ против моћног Торонта 117:106, ЛА Клиперси су остали у тешкој трци за плеј-оф… »
Победа Клиперса, Теодосић 15, Марјановић четири поена

Победа Клиперса, Теодосић 15, Марјановић четири поена

Вести онлине 26.03.2018
Кошаркаши Лос Анђелес Клиперса, за које наступају Милош Теодосић и Бобан Марјановић, претходне ноћи савладали су Торонто 117:106 и наставили борбу за плеј-оф Западне конференције НБА лиге. Теодосић је за 33 минута на паркету… »
Клиперси бољи од Торонта, 15 поена Теодосића (ВИДЕО)

Клиперси бољи од Торонта, 15 поена Теодосића (ВИДЕО)

Бета 26.03.2018
Кошаркаши Лос Андјелес клиперса победили су прошле ноћи у гостима екипу Торонта са 117:106, уз добру партију српског плејмејкера Милоша Теодосића. Теодосић је на терену провео 33 минута и за то време је постигао 15 поена, уз… »
НБА: Тео гура Клиперсе ка плеј-офу, играо Боби, Богдан слаб (видео)

НБА: Тео гура Клиперсе ка плеј-офу, играо Боби, Богдан слаб (видео)

Хот спорт 26.03.2018
Три српска репрезентативца изашла су синоћ на паркет, а победу су однели Лос Анђелес Клиперси. Нада о плеј-офу још увек живи у ‘граду анђела’. Све захваљујући неочекиваниј победи у Канади против Торонта 117:106. Клиперсе је до… »
Бобијева мини егзибиција, Богијево "куцање" и 0/5

Бобијева мини егзибиција, Богијево "куцање" и 0/5

Мондо 26.03.2018
Богдановић је у поразу од Бостона шутирао 2/10 из игре. Теодосић убацио 15 поена, Марјановић за шест минута успео и да забави публику. Најбољи тимови Истока ове сезоне, Торонто Репторси и Бостон Селтикси, састали су се претходне… »

Вести дана »