Povezane vesti

Luna zavukla Slobi ruku tamo dole, on nije mogao da sakrije sreću! (video)

Luna zavukla Slobi ruku tamo dole, on nije mogao da sakrije sreću! (video)

Telegraf 26.03.2018
Radanoviću je prijao ovaj potez njegove devojke, pa se samo zadovoljno smeškao. Nakon što je prošle noći Sloba Radanović bio jako lošeg raspoloženja, te se žalio kako više ne može da izdrži u Zadruzi, danas mu se raspoloženje znatno popravilo. Mama mi je… »
Marija Ana i Filip imali žestoku akciju ispod šanka, a onda je on bez blama ustao i pokazao svoj ponos! (VIDEO)

Marija Ana i Filip imali žestoku akciju ispod šanka, a onda je on bez blama ustao i pokazao svoj ponos! (VIDEO)

Telegraf 26.03.2018
Filip je napravio skrovište u pabu ispod šanka upravo za ovakve akcije, a Marija Ana mu se odmah pridružila. Filip Đukić i Marija Ana Smiljanić nakon raskida i svih svađa koje su imali ponovo su završili zajedno ispod jorgana. Filip je u pabu ispod šanka… »
Imaš moju porodicu... Sloba pao u depresiju, Luna mu obećala da ga napolju čeka lep život (video)

Imaš moju porodicu... Sloba pao u depresiju, Luna mu obećala da ga napolju čeka lep život (video)

Telegraf 26.03.2018
- Je*o te šta sam doživeo da nemam volje da ustanem iz kreveta! Samo mi se spava, non-stop bi ležao, a kad treba da spavam onda hiljadu misli i vrtim se po krevetu kao debil - rekao je Sloba. Luna Đogani i Sloba Radanović prethodne noći izdvojili su se… »

Vesti dana »