Povezane vesti
Vukosavljević o zabrani ulaska na Kosovo: Ovo je ozbiljan propust, besmislen i pogrešan
Srbija danas 26.03.2018
Ministar krenuo u obilazak manastira. Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je da to što mu nije dozvoljeno da na Kosovu i Metohiju danas i sutra poseti manastire i hramove predstavlja ozbiljan gaf i veliki propust koji ne… »
Vukosavljević: Besmisleno što mi nije dozvoljeno da posetim manastire na Kosovu i Metohiji
Beta video 26.03.2018
BEOGRAD- Ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević na administarativnoj granici sa Kosovom i Metohijom. (pokirvalice) Materijal televizija Most.… »
Vukosavljević: Besmisleno što mi nije dozvoljeno da posetim manastire na Kosovu i Metohiji
Beta video 26.03.2018
BEOGRAD- Ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević izjavio je danas da to što mu prištinske vlasti nisu dozvolile da poseti manastire na Kosovu i Metohiji predstavlja ozbiljan gaf i veliki propust koji je besmislen i ne doprinosi… »
Vukosavljević: Priština prvo dozvolila, pa zabranila posetu
N1 Info 26.03.2018
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je da to što mu prištinske vlasti nisu dozvolile da poseti manastire na Kosovu i Metohiji predstavlja ozbiljan gaf i veliki propust koji je besmislen i ne doprinosi ukupnoj situaciji. "Mislim… »
Vesti dana »

N1 sa studentima: Plan da se kolone iz više gradova spoje i svi zajedno u petak uveče uđu u Beograd
N1 Info pre 3 satajoš 17 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih

Studenti: Skup 15. marta nije finalni – ako nam zahtevi ne budu ispunjeni…
Vesti online pre 2 satajoš 8 povezanih

Anketna komisija: Kinezi bi zbog kršenja ugovora mogli da traže momentalno vraćanje kredita od milijardu dolara
Forbes pre 1 satjoš 8 povezanih

Evropa poslala odgovor Trampu nakon novih carina: "Ako treba, otići ćemo i korak dalje"
NIN pre 2 satajoš 46 povezanih