Povezane vesti
Vukosavljević o zabrani ulaska na Kosovo: Ovo je ozbiljan propust, besmislen i pogrešan
Srbija danas 26.03.2018
Ministar krenuo u obilazak manastira. Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je da to što mu nije dozvoljeno da na Kosovu i Metohiju danas i sutra poseti manastire i hramove predstavlja ozbiljan gaf i veliki propust koji ne… »
Vukosavljević: Besmisleno što mi nije dozvoljeno da posetim manastire na Kosovu i Metohiji
Beta video 26.03.2018
BEOGRAD- Ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević izjavio je danas da to što mu prištinske vlasti nisu dozvolile da poseti manastire na Kosovu i Metohiji predstavlja ozbiljan gaf i veliki propust koji je besmislen i ne doprinosi… »
Vukosavljević: Besmisleno što mi nije dozvoljeno da posetim manastire na Kosovu i Metohiji
Beta video 26.03.2018
BEOGRAD- Ministar kulture i informisanja Srbije Vladan Vukosavljević na administarativnoj granici sa Kosovom i Metohijom. (pokirvalice) Materijal televizija Most.… »
Vukosavljević: Priština prvo dozvolila, pa zabranila posetu
N1 Info 26.03.2018
Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević izjavio je da to što mu prištinske vlasti nisu dozvolile da poseti manastire na Kosovu i Metohiji predstavlja ozbiljan gaf i veliki propust koji je besmislen i ne doprinosi ukupnoj situaciji. "Mislim… »
Vesti dana »

Dodikov advokat Sudu BiH podneo zahtev da njegov klijent zatvorsku kaznu otkupi novčanom
Beta pre 17 minutajoš 57 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 32 povezane

Dodik najavio raspisivanje referenduma nakon oduzimanja mandata "Prihvatanje njihove odluke je udar na Ustav RS i srpski narod! Ostajem u Srpskoj i uz narod!"
Kurir pre 46 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane