Повезане вести

Вукосављевић о забрани уласка на Косово: Ово је озбиљан пропуст, бесмислен и погрешан

Вукосављевић о забрани уласка на Косово: Ово је озбиљан пропуст, бесмислен и погрешан

Србија данас 26.03.2018
Министар кренуо у обилазак манастира. Министар културе и информисања Владан Вукосављевић изјавио је да то што му није дозвољено да на Косову и Метохију данас и сутра посети манастире и храмове представља озбиљан гаф и велики… »
Вукосављевић: Бесмислено што ми није дозвољено да посетим манастире на Косову и Метохији

Вукосављевић: Бесмислено што ми није дозвољено да посетим манастире на Косову и Метохији

Бета видео 26.03.2018
БЕОГРАД- Министар културе и информисања Србије Владан Вукосављевић изјавио је данас да то што му приштинске власти нису дозволиле да посети манастире на Косову и Метохији представља озбиљан гаф и велики пропуст који је… »

Бета видео 26.03.2018
БЕОГРАД- Министар културе и информисања Србије Владан Вукосављевић на администаративној граници са Косовом и Метохијом. (покирвалице) Материјал телевизија Мост.… »
Вукосављевић: Приштина прво дозволила, па забранила посету

Вукосављевић: Приштина прво дозволила, па забранила посету

Н1 Инфо 26.03.2018
Министар културе и информисања Владан Вукосављевић изјавио је да то што му приштинске власти нису дозволиле да посети манастире на Косову и Метохији представља озбиљан гаф и велики пропуст који је бесмислен и не доприноси… »

Вести дана »