Povezane vesti
Pretučeni imam u bolnici, čeka se izveštaj policije
Slobodna Evropa 26.03.2018
Dok se imam Bor džamije u Novom Pazaru Nezir Salihović, na jugozapadu Srbije, oporavlja u bolnici nakon što su ga pretukle nepoznate osobe, policija ne izlazi sa nalazom uviđaja koji je sproveden na mestu događaja. Imam Salihović, koji pripada… »
"Pozivaju na krv i nerede u Sandžaku"
Mondo 26.03.2018
Reis ul ulema Sead Nasufović, tvrdi da je Rijaset IZS jači nego ikad ranije i istovremeno traži od sandžakog muftije Hasiba Suljevića da se izvini i zatraži oprost zbog optužbi iznesenih na njegov račun. Muftija Suljević je juče na konferenciji… »
Muslimani u strahu posle prebijanja imama
Večernje novosti 25.03.2018
Raskol u Islamskoj zajednici kulminirao u Novom Pazaru. Muftija Suljević: Krivi reis Nasufović i Baćićanin. POSLE nekoliko godina relativnog mira među muslimanskim vernicima u Sandžaku, bez pucnjava u džamijama i fizičkih obračuna, u Novom Pazaru… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 1 satjoš 1 povezana