Povezane vesti
Srpska lista napušta institucije lažne države Kosova: ZSO će biti formirana 20. aprila
Srbija danas 27.03.2018
Srbi se odlučili na taj potez jer Priština ne ispunjava obaveze predviđene Briselskim sporazumom i zbog brutalne otmice Marka Đurića. Predsednik Srpske liste Goran Rakić rekao je posle sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da će 20. aprila… »
Deportacija Đurića: Srpska lista izlazi iz Vlade Kosova
Al Jazeera 27.03.2018
Direktor Kancelarije za Kosovo Marko Đurić priveden je u Mitrovici, odveden u Prištinu, a potom prebačen u Srbiju. Srpska lista izaći će iz Vlade Kosova, potvrdio je čelnik te liste Goran Rakić nakon sastanka sa srbijanskim predsjednikom Aleksandrom… »
Haradinaj: Nadam se da će Srbi da se vrate u Vladu Kosova
N1 Info 27.03.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da odluka Srpske liste da napusti Vladu Kosova ne pomaže Srbima i da se nada da će da se vrate. "Mislim da ova odluka, ja bih rekao, nije u funkciji interesa Srba na Kosovu. Ja se nadam da će se ova odluka… »
Rakić: Predložiću fomiranje Zajednica srpskih opština 20. aprila
Beta video 27.03.2018
BEOGRAD - Predsednik Srpske liste Goran Rakić je najavio da će na sutrašnjoj sednici predstavnika deset opština sa srpskom većinom sa Kosova i Metohije predložiti da se na petu godišnjicu od potpisivanja Briselskog sporazuma, 20. aprila formira Zajednica… »
Mihajlović: Partija šaha Beograd-Priština, Srbija ponižena
N1 Info 27.03.2018
Novinar Milovoje Mihajlović ocenio je da bi jučerašnji incidenti na Kosovu mogli da označe kraj vlade Ramuša Haradinaja, kao i da je njima stavljena tačka na pravno obazvezujući sporazum između Beograda i Prištine. Vlasnik RTV Mir iz Leposavića Nenad… »
Vesti dana »
Deo mene otišao je sa tobom, do nekog drugog života, moje jedino: U Duboni i Malom Orašju održava se trogodišnji pomen za žrtve masakra (foto)
Kurir pre 11 minutajoš 57 povezanih
Cene nafte pale zbog najave SAD da će izvući brodove iz Ormuskog moreuza
Politika pre 6 minutajoš 28 povezanih
Macut: Cilj Srbije je da do 2030. godine skoro polovina energije potiče iz obnovljivih izvora
Insajder pre 36 minutajoš 19 povezanih