Повезане вести
Српска листа напушта институције лажне државе Косова: ЗСО ће бити формирана 20. априла
Србија данас 27.03.2018
Срби се одлучили на тај потез јер Приштина не испуњава обавезе предвиђене Бриселским споразумом и због бруталне отмице Марка Ђурића. Председник Српске листе Горан Ракић рекао је после састанка са председником Србије Александром… »
Депортација Ђурића: Српска листа излази из Владе Косова
Ал Јазеера 27.03.2018
Директор Канцеларије за Косово Марко Ђурић приведен је у Митровици, одведен у Приштину, а потом пребачен у Србију. Српска листа изаћи ће из Владе Косова, потврдио је челник те листе Горан Ракић након састанка са србијанским… »
Харадинај: Надам се да ће Срби да се врате у Владу Косова
Н1 Инфо 27.03.2018
Премијер Косова Рамуш Харадинај изјавио је да одлука Српске листе да напусти Владу Косова не помаже Србима и да се нада да ће да се врате. "Мислим да ова одлука, ја бих рекао, није у функцији интереса Срба на Косову. Ја се надам… »
Ракић: Предложићу фомирање Заједница српских општина 20. априла
Бета видео 27.03.2018
БЕОГРАД - Председник Српске листе Горан Ракић је најавио да ће на сутрашњој седници представника десет општина са српском већином са Косова и Метохије предложити да се на пету годишњицу од потписивања Бриселског споразума, 20… »
Михајловић: Партија шаха Београд-Приштина, Србија понижена
Н1 Инфо 27.03.2018
Новинар Миловоје Михајловић оценио је да би јучерашњи инциденти на Косову могли да означе крај владе Рамуша Харадинаја, као и да је њима стављена тачка на правно обазвезујући споразум између Београда и Приштине. Власник РТВ… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 4 минутајош 28 повезаних
Лазаревић: Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима од данас у функцији
РТС пре 49 минутајош 27 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних