Povezane vesti
Srpska lista napušta institucije lažne države Kosova: ZSO će biti formirana 20. aprila
Srbija danas 27.03.2018
Srbi se odlučili na taj potez jer Priština ne ispunjava obaveze predviđene Briselskim sporazumom i zbog brutalne otmice Marka Đurića. Predsednik Srpske liste Goran Rakić rekao je posle sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem da će 20… »
Deportacija Đurića: Srpska lista izlazi iz Vlade Kosova
Al Jazeera 27.03.2018
Direktor Kancelarije za Kosovo Marko Đurić priveden je u Mitrovici, odveden u Prištinu, a potom prebačen u Srbiju. Srpska lista izaći će iz Vlade Kosova, potvrdio je čelnik te liste Goran Rakić nakon sastanka sa srbijanskim predsjednikom… »
Haradinaj: Nadam se da će Srbi da se vrate u Vladu Kosova
N1 Info 27.03.2018
Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da odluka Srpske liste da napusti Vladu Kosova ne pomaže Srbima i da se nada da će da se vrate. "Mislim da ova odluka, ja bih rekao, nije u funkciji interesa Srba na Kosovu. Ja se nadam da će se ova odluka… »
Rakić: Predložiću fomiranje Zajednica srpskih opština 20. aprila
Beta video 27.03.2018
BEOGRAD - Predsednik Srpske liste Goran Rakić je najavio da će na sutrašnjoj sednici predstavnika deset opština sa srpskom većinom sa Kosova i Metohije predložiti da se na petu godišnjicu od potpisivanja Briselskog sporazuma, 20. aprila formira… »
Mihajlović: Partija šaha Beograd-Priština, Srbija ponižena
N1 Info 27.03.2018
Novinar Milovoje Mihajlović ocenio je da bi jučerašnji incidenti na Kosovu mogli da označe kraj vlade Ramuša Haradinaja, kao i da je njima stavljena tačka na pravno obazvezujući sporazum između Beograda i Prištine. Vlasnik RTV Mir iz Leposavića… »
Vesti dana »
U Urgentni centar primljeno 56 povređenih u sudaru autobusa kod Umke
Nedeljnik pre 29 minutajoš 57 povezanih
BLOG UŽIVO Počela blokada Autokomande: Prva kolona studenata stigla, na hiljade njih se kreće auto-putem
Nova pre 18 minutajoš 50 povezanih
Ambasadorka Izraela o Holokaustu: Antisemitizam u porastu, pamteći gradimo bolju budućnost
RTS pre 1 satjoš 19 povezanih
Dekan Poljoprivrednog fakulteta: Neutemeljeni navodi da će akademska godina biti izgubljena
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih