Повезане вести
Гардиновци: Са раном од метка, дозивала помоћ
Вечерње новости 27.03.2018
Полиција ухапсила Борка М. (60), из Гардиноваца код Титела, осумњиченог да је пуцао у суграђанку Ану Харди (50). Држећи се рукама за стомак јер је крварила, некако је успела да побегне од нападача. МЕШТАНКА Гардиноваца код… »
Упуцана ловачком пушком у стомак
Дневник 27.03.2018
ГАРДИНОВЦИ: Ана Х. (50) из Гардиноваца, код Титела, пронађена је у понедељак увече нешто после 22 сата у кући у Улици Светозара Милетића с раном на стомаку. Полиција је убрзо ухапсила њеног суграђанина Борка М. (60) и… »
Хорор у гардиновцима: Упуцао жену у стомак, па оставио поруку: ’’Ја сам је убио! Борко.’’
Блиц 27.03.2018
Ана Харди из Гардиноваца упуцана је синоћ у породичној кући у том селу надомак Новог Сада, а нападач са којим је наводно била у вези ухапшен је недуго након инцидента јер је оставио поруку поред крваве жртве: ’’Ја сам је убио… »
Написао је поруку, па синоћ пуцао у ану и оставио је у локви крви: Ја сам је убио! Борко... Али судбина је хтела другачије и…
Курир 27.03.2018
НОВИ САД - Житељи Гардиноваца код Титела од синоћ су у потпуном шоку и неверици после незапамћеног покушаја убиства који се догодио када је Борко М. из ловачког карабина пуцао у стомак Ани Х. (50), која је живела и радила у том… »
Жена упуцана у стомак, нападач оставио поруку
Мондо 27.03.2018
А. Х.(68) тешко је рањена синоћ у кући у Улици Светозара Милетића у Гардиновцима, селу код Титела, јавља Пинк. Фото: МОНДО/Стефан Стојановић Њено запомагање чула је комшиница која је ушла у кућу и затекла жену упуцану у… »
Вести дана »
Орлови опет прелетели Крејвен Котиџ и слетели на 4. место ПЛ
Спорт клуб пре 32 минутајош 74 повезане
Стојаковић: Задовољан сам коначним резултатом и створеним приликама против Радничког
РТС пре 2 сатајош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних