Povezane vesti
Gardinovci: Sa ranom od metka, dozivala pomoć
Večernje novosti 27.03.2018
Policija uhapsila Borka M. (60), iz Gardinovaca kod Titela, osumnjičenog da je pucao u sugrađanku Anu Hardi (50). Držeći se rukama za stomak jer je krvarila, nekako je uspela da pobegne od napadača. MEŠTANKA Gardinovaca kod Titela Ana Hardi (50) teško je… »
Upucana lovačkom puškom u stomak
Dnevnik 27.03.2018
GARDINOVCI: Ana H. (50) iz Gardinovaca, kod Titela, pronađena je u ponedeljak uveče nešto posle 22 sata u kući u Ulici Svetozara Miletića s ranom na stomaku. Policija je ubrzo uhapsila njenog sugrađanina Borka M. (60) i osumnjičila ga da je nesrećnoj… »
Napisao je poruku, pa sinoć pucao u anu i ostavio je u lokvi krvi: Ja sam je ubio! Borko... Ali sudbina je htela drugačije i…
Kurir 27.03.2018
NOVI SAD - Žitelji Gardinovaca kod Titela od sinoć su u potpunom šoku i neverici posle nezapamćenog pokušaja ubistva koji se dogodio kada je Borko M. iz lovačkog karabina pucao u stomak Ani H. (50), koja je živela i radila u tom selu. Prema prvim i… »
Horor u gardinovcima: Upucao ženu u stomak, pa ostavio poruku: ’’Ja sam je ubio! Borko.’’
Blic 27.03.2018
Ana Hardi iz Gardinovaca upucana je sinoć u porodičnoj kući u tom selu nadomak Novog Sada, a napadač sa kojim je navodno bila u vezi uhapšen je nedugo nakon incidenta jer je ostavio poruku pored krvave žrtve: ’’Ja sam je ubio! Borko’’. Kako je za… »
Žena upucana u stomak, napadač ostavio poruku
Mondo 27.03.2018
A. H.(68) teško je ranjena sinoć u kući u Ulici Svetozara Miletića u Gardinovcima, selu kod Titela, javlja Pink. Foto: MONDO/Stefan Stojanović Njeno zapomaganje čula je komšinica koja je ušla u kuću i zatekla ženu upucanu u stomak. Komšinica je odmah… »
Vesti dana »
Šta ovo bi, Tramp shvatio da Amerika ne može iz NATO? Ovo se nije očekivalo u obraćanju naciji: Ne treba nam iranska nafta, ne treba nam ništa njihovo (video)
Kurir pre 16 minutajoš 23 povezane
Rat do istrebljenja! Umislio da je dobio otkaz zbog Nikole Jokića, pa rešio da mu se brutalno osveti
Večernje novosti pre 11 minutajoš 29 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Počela prva misija ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 26 minutajoš 23 povezane
Oblačno i hladno sa kišom, na planinama sa snegom: Najviša dnevna temperatura do 14 stepeni
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 10 povezanih
(Video) Razoran zemljotres pogodio Indoneziju! Ima mrtvih, srušile se zgrade: Odmah izdato upozorenje na cunami
Blic pre 41 minutajoš 8 povezanih