Povezane vesti

Grabar Kitarović: Volela bih nove, a ne polovne avione, ali nema novca

Grabar Kitarović: Volela bih nove, a ne polovne avione, ali nema novca

RTS 27.03.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je, komentarišući kupovinu borbenih aviona, da će prihvatiti onu opciju za koju stručnjaci kažu da je najbolja, kao i da bi ona volela da se mogu kupiti novi, a ne polovni avioni, ali da to nije… »
Kolinda bi da leti, ali nema para

Kolinda bi da leti, ali nema para

Vesti online 27.03.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je, komentarišući kupovinu borbenih aviona, da će prihvatiti onu opciju za koju stručnjaci kažu da je najbolja, kao i da bi ona volela da se mogu kupiti novi, a ne polovni avioni, ali da to nije… »
Kitarović: Volela bih nove, a ne polovne avione, ali Hrvatska nema novca

Kitarović: Volela bih nove, a ne polovne avione, ali Hrvatska nema novca

Večernje novosti 27.03.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je, komentarišući kupovinu borbenih aviona, da će prihvatiti onu opciju za koju stručnjaci kažu da je najbolja. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović izjavila je, komentarišući… »
Kolinda: "Kupila bih i ja mercedes, ali..."

Kolinda: "Kupila bih i ja mercedes, ali..."

Mondo 27.03.2018
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović o kupovini starih aviona za potrebe Vojske Hrvatske. Foto: Mondo/Goran Sivački ilustracija Mnogo polemike u hrvatskoj javnosti izazvalo je to što vlast namerava da kupi "polovne" avione za potrebe tamošnje… »
Kolinda: I ja bih novi mercedes, ali onda neću imati za hranu!

Kolinda: I ja bih novi mercedes, ali onda neću imati za hranu!

Kurir 27.03.2018
ZAGREB - Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-KItarović je odgovarajući na pitanje o kupovini borbenih aviona rekla je da će prihvatiti onu opciju koju stručnjaci predlože kao najbolju i najpovoljniju. Hrvatska predsdednica je dodala da o tome pre… »

Vesti dana »