Повезане вести

Грабар Китаровић: Волела бих нове, а не половне авионе, али нема новца

Грабар Китаровић: Волела бих нове, а не половне авионе, али нема новца

РТС 27.03.2018
Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић изјавила је, коментаришући куповину борбених авиона, да ће прихватити ону опцију за коју стручњаци кажу да је најбоља, као и да би она волела да се могу купити нови, а не половни… »
Колинда би да лети, али нема пара

Колинда би да лети, али нема пара

Вести онлине 27.03.2018
Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић изјавила је, коментаришући куповину борбених авиона, да ће прихватити ону опцију за коју стручњаци кажу да је најбоља, као и да би она волела да се могу купити нови, а не половни… »
Китаровић: Волела бих нове, а не половне авионе, али Хрватска нема новца

Китаровић: Волела бих нове, а не половне авионе, али Хрватска нема новца

Вечерње новости 27.03.2018
Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић изјавила је, коментаришући куповину борбених авиона, да ће прихватити ону опцију за коју стручњаци кажу да је најбоља. Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић изјавила је… »
Колинда: "Купила бих и ја мерцедес, али..."

Колинда: "Купила бих и ја мерцедес, али..."

Мондо 27.03.2018
Хрватска председница Колинда Грабар Китаровић о куповини старих авиона за потребе Војске Хрватске. Фото: Мондо/Горан Сивачки илустрација Много полемике у хрватској јавности изазвало је то што власт намерава да купи "половне"… »
Колинда: И ја бих нови мерцедес, али онда нећу имати за храну!

Колинда: И ја бих нови мерцедес, али онда нећу имати за храну!

Курир 27.03.2018
ЗАГРЕБ - Хрватска председница Колинда Грабар-КИтаровић је одговарајући на питање о куповини борбених авиона рекла је да ће прихватити ону опцију коју стручњаци предложе као најбољу и најповољнију. Хрватска предсдедница је… »

Вести дана »