Povezane vesti
Pevačica javno podržala Lunu jer bi i ona bila u vezi sa oženjenim
Blic 27.03.2018
Pevačica nam je otkrila da dugo ne može da nađe dečka, ali i da bi rado bila, baš poput Lune Đogani, u vezi sa oženjenim muškarcem. Vanja Mijatović stalno gleda "Zadrugu" a blogerka i Sloba Radanović imaju njenu podršku. - Lunu poznajem i devojka je na… »
Pevačica “Granda” otkrila NOVE DETALJE O BRAKU KIJE I SLOBE, A ONDA ISPRIČALA KAKVA JE ZAPRAVO LUNA!
Svet & Skandal 27.03.2018
Pevačica Vanja Mijatović dugo ne može da nađe dečka, a na ljubavnom planu joj se još ništa ne dešava. Ipak, ona ne očajava, već strpljivo čeka da naiđe pravi muškarac. “To je jako dosadna tema, majke mi. I moj ljubavni život je jako dosadan. Ja jedva… »
Vesti dana »
Boško Jakšić: I Vučić i njegovi protivnici mogu mnogo toga da nauče ako budu analizirali mađarska iskustva
N1 Info pre 1 satjoš 160 povezanih
Skoro dve trećine Izraelaca protiv trajnog prekida vatre, zahteva se nastavak borbe protiv Hezbolaha
Politika pre 12 minutajoš 41 povezana
UKC Niš: Devojka povređena u nesreći kod Aleksinca u životnoj opasnosti; Vozaču određen pritvor
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih
Mađar otkrio planove: Ceo svet se interesuje da li će pregovarati sa Putinom?
B92 pre 22 minutajoš 37 povezanih
Stižu nam pljuskovi i vetar, evo kada preti jače zahlađenje: Čubrilo otkriva šta nas čeka tokom aprila
Mondo pre 22 minutajoš 25 povezanih