Povezane vesti
Pevačica javno podržala Lunu jer bi i ona bila u vezi sa oženjenim
Blic 27.03.2018
Pevačica nam je otkrila da dugo ne može da nađe dečka, ali i da bi rado bila, baš poput Lune Đogani, u vezi sa oženjenim muškarcem. Vanja Mijatović stalno gleda "Zadrugu" a blogerka i Sloba Radanović imaju njenu podršku. - Lunu poznajem i… »
Pevačica “Granda” otkrila NOVE DETALJE O BRAKU KIJE I SLOBE, A ONDA ISPRIČALA KAKVA JE ZAPRAVO LUNA!
Svet & Skandal 27.03.2018
Pevačica Vanja Mijatović dugo ne može da nađe dečka, a na ljubavnom planu joj se još ništa ne dešava. Ipak, ona ne očajava, već strpljivo čeka da naiđe pravi muškarac. “To je jako dosadna tema, majke mi. I moj ljubavni život je jako… »
Vesti dana »
(Video) "nismo tipična balkanska porodica, ne pitaju me kada ćeš da se udaš, da rađaš": Milica Todorović o roditeljima, bratu i sestrama: "Nikada nismo rekli polubrat ili polusestra"
Blic pre 6 satijoš 4 povezane
Ovo je prilika da sednemo za sto svi zajedno! Ministarka Macura uputila otvoreno pismo studentima: "Uvažavam energiju i spremnost da se bore za ono što veruju"
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
„Protesti predstavljaju najveći izazov za populističku vlast u Srbiji“: Strani mediji o blokadi Autokomande
Danas pre 6 satijoš 1 povezana