Повезане вести
Вучић: Рекао сам да моје речи нису шала, неки су разумели
Пресс 28.03.2018
Председник Србије Александар Вучић говорио је за РТС о састанку са шефицом европске дипломатије Федериком Могерини и о ситуацији на Космету. Фото:Б92.нет Претходно је објављено и саопштење после састанка, у ком је висока… »
Вучић: Никада више "Олуја" и "Бљесак" (видео)
Правда 28.03.2018
Захваљујући оштрој, али паметној и одговорној политици, јасно смо ставили до знања да ни са Србијом ни са Србима не могу да се играју, каже за РТС председник Александар Вучић поводом најновијих дешавања на Космету. Истиче да… »
Вучић: 'У моје време више неће бити српских пораза'
Ал Јазеера 28.03.2018
'Нисам велики, харизматичан лидер као Милошевић нити много паметан, добар, фин и шармантан као Тадић и Коштуница', каже Вучић. Србијански предсједник Александар Вучић поручио је како "у његово време неће бити ни 'Олује' ни… »
Председник се обратио нацији: Јуче и данас смо имали тежак дан, али сам уверен да смо из свега изашли још јачи
Вечерње новости 28.03.2018
После разговора са шефицом европске дипломатије Федериком Могерини која је хитно допутовала у Београд после хапшења Марка Ђурића у Приштини, председник Србије Александар Вучић се обратио нацији. Председник Србије Александар… »
Вучић: Решаваћемо проблеме разговорима
Данас 27.03.2018
Србија ствари мора да решава разговорима, а видећемо у будућности каквим, у ком формату и на који начин, оценио је вечерас за РТС председник Србије Александар Вучић. Он је истакао да је имао отворен и садржајан разговор са… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане