Povezane vesti
Xiaomi Mi Gaming laptop dolazi sa NVIDIA GTX 1060 grafikom
IT svet 28.03.2018
Xiaomi već nudi laptopove (Mi Notebook Pro i Mi Notebook Air), ali sada je u PC gaming sa novim modelom za kinesko tržište. Bukvalno nazvan Mi Gaming Laptop nudi pristojne performanse za cenu, sa 15.6 inčnim ekranom u boji, NVIDIA GeForce GTX 1060 GPU… »
Upravo je predstavljen gejming laptop koji bi mogao da "skine" Alienware sa trona - i duplo jeftiniji je
Telegraf 28.03.2018
Kompanija Xiaomi je većini poznata po svojim Android smartfonima, ali čini se da je sada kineska kompanija rešila da uplovi u gejmerske vode. Xiaomi je predstavio gejmerski kompjuter koji obećava vrhunske performanse - a njegova cena je gotovo upola… »
Vesti dana »
Na današnji dan, 3. avgust: Završen je železnički most u Beogradu na reci Savi, umro je ruski pisac Aleksandar Solženjicin...
N1 Info pre 41 minutajoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA Ruski udar na Zaporožje, raste broj žrtava; Belorusija raspoređuje novu brigadu blizu Ukrajine
RTV pre 26 minutajoš 1 povezana
Danas počinje podela 30.000 vaučera za odmor u Srbiji, država daje po 10.000 dinara: Evo ko sve ima pravo na novac
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB Bagei: Ormuz se nikada neće vratiti na stanje pre rata; Izrael zabrinut zbog plana o razoružanju Hamasa
RTV pre 31 minutajoš 2 povezane
Španske vlasti: Najmanje 72 migranta poginula u pokušaju ulaska u Seutu
Danas pre 8 satijoš 2 povezane