Povezane vesti
Xiaomi Mi Gaming laptop dolazi sa NVIDIA GTX 1060 grafikom
IT svet 28.03.2018
Xiaomi već nudi laptopove (Mi Notebook Pro i Mi Notebook Air), ali sada je u PC gaming sa novim modelom za kinesko tržište. Bukvalno nazvan Mi Gaming Laptop nudi pristojne performanse za cenu, sa 15.6 inčnim ekranom u boji, NVIDIA GeForce GTX 1060 GPU… »
Upravo je predstavljen gejming laptop koji bi mogao da "skine" Alienware sa trona - i duplo jeftiniji je
Telegraf 28.03.2018
Kompanija Xiaomi je većini poznata po svojim Android smartfonima, ali čini se da je sada kineska kompanija rešila da uplovi u gejmerske vode. Xiaomi je predstavio gejmerski kompjuter koji obećava vrhunske performanse - a njegova cena je gotovo upola… »
Vesti dana »
Melina za venčanicu dala 8.000€, a cena nakita je astromonska: Udala se za milionera i potrošila bogatstvo na izgled
Mondo pre 59 minutajoš 39 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Napadi na brodove u Ormuzu, iranska mornarica upozorila da je moreuz zatvoren
RTV pre 44 minutajoš 31 povezana
Drastična promena nakon toplog vikenda, evo gde će biti snega i mraza: Čubrilo najavljuje ozbiljno zahlađenje
Mondo pre 2 satajoš 28 povezanih
Napeto u Ormuzu: otvorena vatra na tankere i brodove, Modžtaba se oglasio novom porukom - "Okusiće gorčinu poraza"
Mondo pre 19 minutajoš 27 povezanih