Повезане вести

Харадинај поручио Вучићу да стрпљење није безгранично, Ђурић оценио да Приштина спрема рат

Харадинај поручио Вучићу да стрпљење није безгранично, Ђурић оценио да Приштина спрема рат

Нови магазин 28.03.2018
Премијер Косова Рамуш Харадинај поручио је вечерас председнику Србије да је ултиматум погрешан приступ и да стрпљење Приштине није безгранично, на шта је директор Канцеларије Владе Србиј за Косово Марко Ђурић оценио да… »
Амбасадор Украјине: Неодговорност Приштине – подржавамо Србију

Амбасадор Украјине: Неодговорност Приштине – подржавамо Србију

Политика 28.03.2018
Амбасадор Украјине у Србији Олександр Александрович изјавио је да се приштинска влада у случају хапшења директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића у Косовској Митровици, показала као „потпуно неодговорна”, а њена реакција… »
Тачи и Харадинај о ЗСО: Претећи тонови из Београда

Тачи и Харадинај о ЗСО: Претећи тонови из Београда

Мондо 28.03.2018
Косовски председник и премијер, Хашим Тачи и Рамуш Харадинај, разговарали су данас о "функционализацији управљачког тима за формирање Заједнице српских општина у блиској будућности". Фото: Анадолија/ Еркин Кеци У саопштењу из… »
Опозиција оптужује власт: Режија у договору са Тачијем

Опозиција оптужује власт: Режија у договору са Тачијем

Вести онлине 28.03.2018
Упад косовских специјалаца на север Косова, део опозиције је за говорницом Скупштине Србије окарактерисао, као резултат договора Београда и Приштине. Дан за питања опозициони посланици су искористили да се распитају за дешавања… »
Пао пакт са Харадинајем

Пао пакт са Харадинајем

Вести онлине 28.03.2018
Српска листа излази из косовске владе, чији је премијер Рамуш Харадинај, а десет већински српских општина на Косову и Метохији формираће 20. априла Заједницу српских општина, најавио је председник Српске листе Горан Ракић, после… »
Известилац за Косово о хапшењу Ђурића: Нисам задовољан, насиље није демократско средство

Известилац за Косово о хапшењу Ђурића: Нисам задовољан, насиље није демократско средство

Блиц 28.03.2018
Насиље није средство за заштиту демократије, треба га зауставити и наставити дијалог за решење свих спорова Београда и Приштине, а за то је потребно да Брисел интензивира комуникацију са обема странама, изјавио је известилац за… »
Рикало за РТС: Желели су што више да нас понизе

Рикало за РТС: Желели су што више да нас понизе

РТС 28.03.2018
Међу повређенима у инцидентима приликом хапшења Марка Ђурића у Косовској Митровици је и министар у косовској влади Ненад Рикало. Он се и даље налази на интензивној нези, а за РТС је рекао да његов опоравак иде набоље. Навео… »
Јовић: Тукла су ме најмање тројица, чизмама и кундаком

Јовић: Тукла су ме најмање тројица, чизмама и кундаком

Данас 28.03.2018
Заменик директора Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију, који је повређен приликом хапшења Марка Ђурића, говори за Данас Део људи који су брутално тукли цивиле био је итекако ангажован у терористичкој ОВК, а то су они… »
"Хтели су да нас понизе": Министар кога су РОСУ брутално претукле: Пао сам на земљу, а онда су почели да ме шутирају

"Хтели су да нас понизе": Министар кога су РОСУ брутално претукле: Пао сам на земљу, а онда су почели да ме шутирају

Блиц 28.03.2018
Министар пољопривреде у косовској влади Ненад Рикало, кога су специјалне косовске јединице РОСУ брутално претукле пре два дана, сматра да је циљ те акције био да понизе Србе. Њега су, каже, ударали, иако се јасно представио и… »
"Ја му кажем да сам министар, а он - удри"

"Ја му кажем да сам министар, а он - удри"

Мондо 28.03.2018
Министар у косовској влади Ненад Рикало, који је повређен током бруталног упада косовских специјалаца и хапшења Марка Ђурића, сматра да је циљ те акције био да понизе Србе. Фото: Тањуг/СТР/бг Њега су, каже, ударали, иако се… »
Сведочења Срба пребијених у митровачком дому: "Специјалци су ме оборили на земљу, и четворица су ме бесомучно ударала у леђа…

Сведочења Срба пребијених у митровачком дому: "Специјалци су ме оборили на земљу, и четворица су ме бесомучно ударала у леђа…

Блиц 27.03.2018
Тек што је пет учесника округлог стола о Косову завршило своја излагања, стиже информација да су припадници специјалне јединице РОСУ опколили зграду Митровачког дома. Чује се галама, косовски полицајци бацају шок бомбе и… »

Вести дана »