Povezane vesti

Krajinović odustao od turnira u Marakešu

Krajinović odustao od turnira u Marakešu

Press 28.03.2018
Srpski teniser Filip Krajinović odustao je turnira serije 250 u Marakešu, koji je na programu od 9. do 15. aprila ove godine. Foto:Gettyimages Krajinoviću je ovo trebalo da bude prvi turnir na šljaci ove godine, jer nije učestvovao ni u jednom od… »
Krajinović odustao od Marakeša

Krajinović odustao od Marakeša

Večernje novosti 28.03.2018
Filip Krajinović je odustao od igranja na ATP turniru iz serije 250 za "Veliku nagradu Hasan Drugi" u Marakešu (9-15. april), koji se igra za nagradni fond od 501.345 evra. FILIP Krajinović je odustao od igranja na ATP turniru iz serije 250 za "Veliku… »
Krajinović na pauzi

Krajinović na pauzi

Mozzart sport 28.03.2018
Sve posle nastupa u Majamiju. Filip Krajinović je odlučio da napravi pauzu posle nastupa na mastersu u Majamiju. Srpski teniser je zaustavljen u osmini finala od Huana Martina del Potra, a posle toga je otkazao nastup na narednom turniru za koji je bio… »
Krajinović ne igra u Marakešu

Krajinović ne igra u Marakešu

Vesti online 28.03.2018
Filip Krajinović je odlučio da napravi pauzu posle nastupa na Mastersu u Majamiju. Srpski teniser je zaustavljen u osmini finala od Huana Martina del Potra, a posle toga je otkazao nastup na narednom turniru za koji je bio prijavljen. Krajinović se… »

Vesti dana »