Povezane vesti
Facebook će korisnicima dati veću kontrolu
Al Jazeera 28.03.2018
Ta odluka uslijedila je kao odgovor na kritike zbog upotrebe podataka o korisnicima u političkim kampanjama. Facebook će korisnicima dati veću kontrolu nad njihovom privatnošću tako što će olakšati upravljanje informacijama i redizajnirati interfejs s… »
Facebook ispravlja greške, olakšava nam zaštitu privatnosti
N1 Info 28.03.2018
Facebook će korisnicima dati veću kontrolu nad njihovom privatnošću tako što će olakšati upravljanje informacijama i redizajnirati stranicu s podešavanjima, objavila je ta društvena mreža nakon kritika u vezi sa korišćenjem podataka o korisnicima u… »
Fejsbuk: Korisnicima veća kontrola nad sopstvenim podacima
RTV 28.03.2018
NJUJORK - Kompanija Fejsbuk će korisnicima omogućiti veću kontrolu nad njihovom privatnošću tako što će olakšati upravljanje podacima i redizajnirati meni za podešavanja, saopšteno je danas iz te kompanije, u svetlu skandala vezanog za curenje ličnih… »
Vesti dana »

"Neću ovo preživeti, ode moja: Mama..." Jauci i plač odzvanjali bolnicom u Sremskoj Mitrovici, doktori ukazivali pomoć na hodnicima: "Ovako nešto ne pamtimo"
Blic pre 31 minutajoš 15 povezanih

Uglavnom oblačno, posle podne razvedravanje, temperature do 17 stepeni
RTV pre 16 minutajoš 12 povezanih

Ana Trišić Babić biće predložena za v.d. predsednika Republike Srpske
Sputnik pre 21 minutajoš 5 povezanih

Tramp: Rekao sam Zelenskom, vreme je da se zaustavi ubijanje i postigne dogovor
RTS pre 21 minutajoš 6 povezanih

Na današnji dan: Počela izgradnja Petrovaradinske tvrđave, Tadić i Dačić potpisali deklaraciju o pomirenju
Radio 021 pre 56 minutajoš 3 povezane