Povezane vesti
Gužva zbog pukovnika: Kupci došli da vide stan ratnog veterana, ali su ostali praznih šaka
Blic 28.03.2018
"Mene stvarno ne zanimaju ni samohrane majke, ni socijalni slučajevi", ovim rečima se jedan od dvojice potencijalnih kupaca stana pukovnika u penziji Božidara Milosavljevića (88), kome banka hoće da proda stan da bi namirila dug koji nema veze sa… »
Izvršitelj prodaje stan pukovnika u penziji zbog tuđeg duga
Radio 021 28.03.2018
"Mene stvarno ne zanimaju ni samohrane majke, ni socijalni slučajevi", ovim rečima se jedan od dvojice potencijalnih kupaca stana pukovnika u penziji Božidara Milosavljevića, kome banka hoće da proda stan da bi namirila dug koji nema veze sa njim… »
Bez stana zbog tuđeg duga
Vesti online 28.03.2018
Slučaj ratnog veterana Božidara Milosavljevića (88), pukovnika u penziji iz Beograda, ponovo je ustalasao srpsku javnost i podsetio na potpunu pravnu nesigurnost koja vlada u Srbiji. Ovaj, kako sam kaže, učesnik svih ratova od 1941. godine, u… »
Vesti dana »
Iran ocenio Trampov plan "skandaloznim": Teheran pominje prisilno raseljavanje Palestinaca iz Pojasa Gaze iako je iz Vašingtona to negirano
Kurir pre 15 minutajoš 30 povezanih
Jokić predvodio Denver do nove pobede protiv Nju Orleansa, dobra partija Jovića u trijumfu Majamija
Danas pre 2 satajoš 23 povezane
Mitropolit Teodosije pozvao Srbe da glasaju na izborima na KiM u što većem broju
RTS pre 1 satjoš 9 povezanih
Mali: Vlada obezbedila 12 milijardi za visoko obrazovanje, školarine manje za 50 odsto
Nova pre 16 minutajoš 8 povezanih
Donald Tramp zabranio učešće transrodnih osoba na sportskim takmičenjima
Nova pre 21 minutajoš 8 povezanih