Povezane vesti
Gužva zbog pukovnika: Kupci došli da vide stan ratnog veterana, ali su ostali praznih šaka
Blic 28.03.2018
"Mene stvarno ne zanimaju ni samohrane majke, ni socijalni slučajevi", ovim rečima se jedan od dvojice potencijalnih kupaca stana pukovnika u penziji Božidara Milosavljevića (88), kome banka hoće da proda stan da bi namirila dug koji nema veze sa njim… »
Izvršitelj prodaje stan pukovnika u penziji zbog tuđeg duga
Radio 021 28.03.2018
"Mene stvarno ne zanimaju ni samohrane majke, ni socijalni slučajevi", ovim rečima se jedan od dvojice potencijalnih kupaca stana pukovnika u penziji Božidara Milosavljevića, kome banka hoće da proda stan da bi namirila dug koji nema veze sa njim… »
Bez stana zbog tuđeg duga
Vesti online 28.03.2018
Slučaj ratnog veterana Božidara Milosavljevića (88), pukovnika u penziji iz Beograda, ponovo je ustalasao srpsku javnost i podsetio na potpunu pravnu nesigurnost koja vlada u Srbiji. Ovaj, kako sam kaže, učesnik svih ratova od 1941. godine, u opasnosti… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 5 satijoš 29 povezanih

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 6 satijoš 36 povezanih

Partizan - Hibernijan, uživo: Crno-beli koriste mladost protiv Škota
Mondo pre 14 minutajoš 72 povezane

Udar na Indiju – SAD opet ostavile na cedilu prijatelja i važnog strateškog partnera
RTS pre 1 satjoš 60 povezanih

Avion se srušio u gusto naseljenom predgrađu: Ima poginulih, među žrtvama i ljudi na zemlji
Večernje novosti pre 24 minutajoš 72 povezane