Повезане вести
Нова смена у Трамповом кабинету
Глас Америке 29.03.2018
Амерички председник Доналд Трамп преко Твитера је сменио секретара за питања ветерана Дејвида Шулкина. На његово место ће бити постављен Рони Л. Џексон, Трампов лични лекар, који је посао лекара Беле куће добио 2013. од… »
Трампова нова Твитер смена
Данас 29.03.2018
Амерички председник Доналд Трамп сменио је министра за борачка питања Дејвида Шалкина и преко Твитера најавио да ће уместо њега бити постављен војни лекар Беле куће. „Веома сам срећан да саопштим да имам намеру да именујем… »
Трамп поново смењује преко Твитера
Радио 021 29.03.2018
Амерички председник Доналд Трамп сменио је министра за борачка питања Дејвида Шалкина, наводећи да ће уместо њега бити постављен бивши лекар Беле куће. "Веома сам срећан да саопштим да имам намеру да именујем адмирала Ронија… »
Пљуште откази у белој кући! Трамп сменио још једног сарадника: Министар за ветеране одлази, уместо њега председников лекар
Курир 29.03.2018
Амерички председник Доналд Трамп сменио је министра за ветеране Дејвида Шалкина, наводећи да ће уместо њега бити постављен војни лекар Беле куће Рони Л. Џексон. "Веома сам срећан да саопштим да имам намеру да именујем веома… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана