Повезане вести

Јевтић обавестио чланове Владе Косова о повлачењу Српске листе

Јевтић обавестио чланове Владе Косова о повлачењу Српске листе

Нови магазин 29.03.2018
Потпредседник Владе Косова и функционер Српске листе Далибор Јевтић данас је на седници Владе Косова обавестио чланове да се представници листе повлаче из владе и затражио одговорност свих налогодаваца акције "уперене против… »
Харадинај:Још нисам стигао до ЗСО, потребан ми је север

Харадинај:Још нисам стигао до ЗСО, потребан ми је север

РТВ 29.03.2018
КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Косовски премијер Рамуш Харадинај каже да још није стигао да питања формирања Заједнице српских општина. Након што су представници Српске листе и 10 српских општина на КиМ јуче закључили да приштинским… »
Албанци због ЗСО прете хапшењем

Албанци због ЗСО прете хапшењем

Вести онлине 29.03.2018
У Митровици је у среду одржан састанак представника општина са српском већином на Косову и Метохији на коме се говорило о безбедносној ситуацији и формирању Заједнице српских општина чији је лого приказан. Приштина је најавила… »
Јевтић објавио напуштање косовске владе и одбрусио љекају: Не плашимо се претњи хапшењем, формираћемо ЗСО

Јевтић објавио напуштање косовске владе и одбрусио љекају: Не плашимо се претњи хапшењем, формираћемо ЗСО

Курир 29.03.2018
Далибор Јевтић обавестио је данас чланове косовске владе, на седници којој је присуствовао у техничком капацитету, да се представници Српске листе повлаче из владе и затражио одговорност свих који су у понедељак били налогодавци… »
Далибор Јевтић на седници косовске владе затражио отварање истраге

РТС 29.03.2018
Члан Председништва Српске листе и министар у косовској влади Далибор Јевтић затражио је данас на седници владе у Приштини отварање истраге и утврђивање одговорности за догађаје у северном делу Косовске Митровице у понедељак… »
Харадинај: Треба ми север

Харадинај: Треба ми север

Правда 29.03.2018
Потребан ми је север, поручује косовски премијер Рамуш Харадинај, три дана након бруталног хапшења шефа владине канцеларије у Косовској Митровици, Марка Ђурића. "Портребан ми је север. Морам доћи до свих који тамо имају власт… »
Зашто је Правда пет сати пре осталих објавила вест о хапшењу Марка Ђурића? Касно Марко стиже на Косово (видео)

Зашто је Правда пет сати пре осталих објавила вест о хапшењу Марка Ђурића? Касно Марко стиже на Косово (видео)

Правда 29.03.2018
Портал ИН4С.НЕТ објавио је информацију да је Марко Ђурић у понедељак ухапшен на Косову и Метохији скоро шест сати пре него што је дошло до инцидената у Косовској Митровици. Индормацију од ИН4С.НЕТ пренела је и Правда што је… »
Јевтић на седници приштинске владе тражио одговорност за примену силе над Србима

Јевтић на седници приштинске владе тражио одговорност за примену силе над Србима

Политика 29.03.2018
ПРИШТИНА – Заменик косовског премијера Далибор Јевтић затражио је, на данашњој седници приштинске владе, истрагу и утврђивање одговорних за примену прекомерне силе припадника специјалне јединице косовске полиције РОСУ над… »
"Висок: Је..." Како је Харадинај објаснио зашто су росу претукле српског министра из владе Косова

"Висок: Је..." Како је Харадинај објаснио зашто су росу претукле српског министра из владе Косова

Блиц 29.03.2018
Косовски премијер Рамуш Харадинај изјавио је да полиција није препознала косовског министра пољопривреде Ненада Рикала, који је повређен приликом хапшења Марка Ђурића у Косовској Митровици. - Он је висок, када га је полиција… »
Рикало: Није ми помогло што сам министар

Рикало: Није ми помогло што сам министар

Данас 29.03.2018
Повређени косовски званичник данас званично напушта болницу Министар пољопривреде, шумарства и руралног развоја у Влади Косова Ненад Рикало јуче је на кратко напустио Клиничко-болнички центар у северном делу Косовске Митровице… »

Вести онлине 29.03.2018
Посланик Српске листе и министар у влади Косова Далибор Јевтић затражио је данас на седници косовске владе отварање истраге и утврђивање одговорности за догађаје у северном делу Косовске Митровице у понедељак када је ухапшен… »
Медији „ухапсили“ Ђурића сатима пре хапшења

Медији „ухапсили“ Ђурића сатима пре хапшења

Данас 29.03.2018
Гојко Раичевић, уредник подгоричког портала ИН4С, потврдио за Цензоловку да је вест о томе да су косовски специјалци ухапсили Марка Ђурића објавио око шест сати пре него што је он заиста приведен, али није желео да каже ко је… »
Петковић:У Косовској Митровици још увек напето

Петковић:У Косовској Митровици још увек напето

РТВ 29.03.2018
БЕОГРАД - Заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић, који је учествовао на састанку представника 10 српских општина на КиМ, каже да је атмосфера у Косовској Митровици још увек напета и да се након упада… »
Споразум о ЗСО: Шта предвиђа, како ће функционисати и шта су надлежности заједнице са српском већином

Споразум о ЗСО: Шта предвиђа, како ће функционисати и шта су надлежности заједнице са српском већином

Блиц 29.03.2018
Заједница српских општина (ЗСО) на Косову и Метохији треба што пре да буде формирана, сагласни су представници Српске листе који су, између осталог, и о томе данас разговарали на седници Скупштине представника 10 српских општина… »
Север под чизмом Приштине

Север под чизмом Приштине

Вести онлине 29.03.2018
Ужаснути, уплашени и огорчени. С таквим осећањем и њима добро познатом стрепњом "шта је следеће" грађани северног дела Митровице су провели дан након хапшења директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ђурића и прве… »

Вести дана »