Povezane vesti
Andrija ima probleme sa zdravljem: Izobličio sam se zbog bolova
Vesti online 29.03.2018
Glumac Andrija Milošević ima ozbiljnih problema, a zbog istih mu je nateklo lice. On ističe da je privatan život zanemario zbog posla i da će ubuduće zdravije živeti i baviti se sportom. - Izobličio sam se. Imam upalu sinusa i verujte mi, nisam ni za šta… »
Loše se oseća: Andrija Milošević otvorio dušu: Izobličio sam se zbog zdravstvenih problema (video)
Blic 29.03.2018
Glumac Andrija Milošević ima ozbiljnih problema, a zbog istih mu je nateklo lice. On ističe da je privatan život zanemario zbog posla i da će ubuduće zdravije živeti i baviti se sportom. Andriju Miloševića sreli smo na snimanju jedne emisije koja se… »
Vesti dana »

Sin i snaja Suzane Jovanović prvi put u javnosti posle 7 meseci: Danijel uz sebe ima pravu lepoticu
Story pre 41 minutajoš 47 povezanih

Minimalac pod pritiskom, Nikolić: "Inflacija će uzeti danak, realna vrednost minimalne zarade dosta niža"
Euronews pre 4 satijoš 41 povezana

Oglasila se Zvezda nakon sramnog napada na Nikolu Kalinića, uvrede nazvala „pokušajem diskreditacije“
Nova pre 3 satajoš 15 povezanih

VIDEO Pripreme za Vojnu paradu u Beogradu: Ćacilend ostaje, gusenice tenkova ljušte asfalt
Radio 021 pre 26 minutajoš 25 povezanih