Povezane vesti

Stojković se pred Tumbakovićem pojavio sa Zvezdinim rancem, pa je usledio ekspresan odgovor

Stojković se pred Tumbakovićem pojavio sa Zvezdinim rancem, pa je usledio ekspresan odgovor

Vesti online 29.03.2018
Prvotimac Crvene zvezde Filp Stojković vratio se u Beograd, a prethodnih dana je proveo sa reprezentativcima Crne Gore. Zvezdin defanzivac je istakao da je atmosfera među "sokolovima" dobra i da se svi lepo slažu. U crnogorskoj reprezentaciji ima dosta… »
Gde ćeš pred Tumbu sa Zvezdinim grbom?

Gde ćeš pred Tumbu sa Zvezdinim grbom?

Sportske.net 29.03.2018
Zanimljiva anegdota stiže iz tabora reprezentacije Crne Gore u kojoj se nalazi veliki broj partizanovaca i zvezdaša. Fudbalska reprezentacija Crne Gore okupila se ovog meseca kako bi odigrala prijateljski meč sa selekcijom Turske, a selektor Ljubiša… »
Filip Stojković sa Zvezdinim obeležjima: Tumbaković mi rekao „Sklanjaj taj ranac ispred mojih očiju”!

Filip Stojković sa Zvezdinim obeležjima: Tumbaković mi rekao „Sklanjaj taj ranac ispred mojih očiju”!

Sportski žurnal 29.03.2018
Priče o šampionskoj trci u Srbiji nisu ni ovaj put izostale na reprezentativnom okupljanju Crne Gore. Selekcija Sokolova sastavljena je od nekoliko nekadašnjih fudbalera Crvene zvezde i Partizana, a u timu su i aktuelni prvotimci večitih rivala i… »

Vesti dana »