Povezane vesti
Evo šta se dešavalo posle hapšenja Marka Đurića: Rekao sam im imate rok do pola 8
Vesti online 29.03.2018
Rekao sam im pre dva dana da imaju rok do pola osam da se povuku, i povukli su se, u 19.20 su vratili Marka Đurića, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i na taj način obelodanio šta je bila sadržina "jednog poziva" u Prištinu, za koji je… »
Vučić: Dao sam Albancima rok i morali su da se povuku
Blic 29.03.2018
Rekao sam Albancima da imaju rok do 19.30 da se povuku i puste direktora vladine Kancelarije za KiM Marka Đurića i - povukli su se - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i precizirao da je Đurić u 19.20 pušten. Vučić je otkrio sadržinu… »
Vesti dana »

Studenti marširaju ka Beogradu, u glavnom gradu akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTS pre 26 minutajoš 25 povezanih

Protest prosvetara: Šetnja od Slavije do "Ribnikara" i sindikata, predati zahtevi
NIN pre 4 satijoš 13 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 7 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 5 satijoš 8 povezanih

Tramp uveo carine od 25 odsto na ove dve sirovine, nijedna zemlja nije pošteđena: Eu odmah žestoko uzvratila
Blic pre 26 minutajoš 54 povezane