Povezane vesti
Evo šta se dešavalo posle hapšenja Marka Đurića: Rekao sam im imate rok do pola 8
Vesti online 29.03.2018
Rekao sam im pre dva dana da imaju rok do pola osam da se povuku, i povukli su se, u 19.20 su vratili Marka Đurića, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i na taj način obelodanio šta je bila sadržina "jednog poziva" u Prištinu, za koji je Marko… »
Vučić: Dao sam Albancima rok i morali su da se povuku
Blic 29.03.2018
Rekao sam Albancima da imaju rok do 19.30 da se povuku i puste direktora vladine Kancelarije za KiM Marka Đurića i - povukli su se - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i precizirao da je Đurić u 19.20 pušten. Vučić je otkrio sadržinu "jednog… »
Vesti dana »
Zelenski objavio smenjivanje vrhovnog komandanta vojske Oleksandra Sirskog
N1 Info pre 24 minutajoš 48 povezanih
Zvezda „pokerom“ završila posao: Ubedljiv trijumf protiv Larna u Severnoj Irskoj
Dnevnik pre 29 minutajoš 35 povezanih
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 67 povezanih
Opkoljeni sa tri strane Novo nevreme preti Srbiji, ovi krajevi zemlje će biti prvi na udaru radarski snimci nagoveštavaju gde bi moglo pasti najviše kiše (foto)
Dnevnik pre 5 satijoš 24 povezane
Predlog opozicije za izglasavanje nepoverenja Vladi biće razmatran u ponedeljak, 27. jula.
Nova ekonomija pre 5 satijoš 18 povezanih