Povezane vesti
(Video) Tu sam, a nisam tu! Prestajem da postojim: Šokantna poruka pevačice zabrinula njene fanove!
Kurir 29.03.2018
Kontroverzna pevačica Dunja Ilić, koja se odselila u Italiju i odlučila da neko vreme ne peva, objavila je na društvenoj mreži zabrinjavajuću poruku. "Tu sam, a nisam tu. Gledam, a ne vidim. Čujem, a ne čujem. Prestajem da postojim. Gubim odraz u… »
"Gubim svoj odraz, ne krivite me": Naša pevačica šokirala potresnom porukom!
Blic 29.03.2018
Njen život je u poslednje vreme, makar ako je suditi prema porukama na društvenim mrežama, prilično turbulentan. Smena lepih trenutaka i onih loših je nešto sa čime se suočava Dunja Ilić. Nekada kontroverzna pevačica danas živi daleko od medija i javnog… »
Vesti dana »

Ukrajina na ivici katastrofe: Pad tri ključna grada otvara put do pobede Rusije, dronovi prave pakao
Alo pre 2 satajoš 35 povezanih

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 264 povezane

Može li Dodik da ostane predsednik Republike Srpske posle presude
BBC News pre 4 satijoš 98 povezanih

Reagovala Rusija: Trampe, tvoje nuklearke su odavno pod kontrolom; Imamo ih više i imaju najmoćnije oružje
B92 pre 24 minutajoš 21 povezana

Dačić kaže da su akustični uređaji "LRAD" vraćeni u magacin: MUP želi da ih proda ili ponudi aerodromu
Radio 021 pre 6 satijoš 26 povezanih