Повезане вести

Оптужују ме што сам причао с Путином! Вучић: Свима сметају српски авиони на српском небу! Шта мене брига за ваше "уставе…

Оптужују ме што сам причао с Путином! Вучић: Свима сметају српски авиони на српском небу! Шта мене брига за ваше "уставе…

Правда 29.03.2018
Председник Србије Александар Вучић истиче да ће се разговори са Приштином сигурно наставити, да још нема одговор на питање у каквој форми, али да су разговори с њиховим политичким спонзорима и менторима далеко важнији. Није реч… »
Вучић: Нису битни Тачи и Харадинај, већ разговори с њиховим спонзорима

Вучић: Нису битни Тачи и Харадинај, већ разговори с њиховим спонзорима

РТС 29.03.2018
Председник Србије Александар Вучић истиче да ће се разговори са Приштином сигурно наставити, да још нема одговор на питање у каквој форми, али да су разговори с њиховим политичким спонзорима и менторима важнији. Није реч о томе… »
Вучић: Нико не зна како ћемо разговарати са Приштином

Вучић: Нико не зна како ћемо разговарати са Приштином

Данас 29.03.2018
Нико не зна како ће у будућности изгледати разговори Београда и Приштине, али да ће их сигурно бити, рекао је председник Србије Александар Вучић након војне вежбе на Пасуљанским ливадама. Вучић је нагласио да се поставља… »
Вучић: Замерају што наш орао лети изнад наше земље, да ли је то нормално?

Вучић: Замерају што наш орао лети изнад наше земље, да ли је то нормално?

Вечерње новости 29.03.2018
Замерају што сам разговарао с Путином, с којим разговарају сви у Европи, замерају што наш "орао" лети изнад нашег неба, замерају што је Ђурић уопште ишао у Митровицу, а не ваља ни кад никог нема "доле", каже председник Вучић… »
Ђурић: Влада подржава формирање Заједнице српских општина

Ђурић: Влада подржава формирање Заједнице српских општина

Н1 Инфо 29.03.2018
Директор Владине канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић изјавио је да Влада Србије подржава представнике Срба са Косова и Метохије у намери да започну формирање Заједнице српских општина. Извор: Тањуг Како је рекао… »

Вести дана »