Povezane vesti
Optužuju me što sam pričao s Putinom! Vučić: Svima smetaju srpski avioni na srpskom nebu! Šta mene briga za vaše "ustave…
Pravda 29.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ističe da će se razgovori sa Prištinom sigurno nastaviti, da još nema odgovor na pitanje u kakvoj formi, ali da su razgovori s njihovim političkim sponzorima i mentorima daleko važniji. Nije reč o tome da Srbi… »
Vučić: Nisu bitni Tači i Haradinaj, već razgovori s njihovim sponzorima
RTS 29.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ističe da će se razgovori sa Prištinom sigurno nastaviti, da još nema odgovor na pitanje u kakvoj formi, ali da su razgovori s njihovim političkim sponzorima i mentorima važniji. Nije reč o tome da Srbi hoće… »
Vučić: Niko ne zna kako ćemo razgovarati sa Prištinom
Danas 29.03.2018
Niko ne zna kako će u budućnosti izgledati razgovori Beograda i Prištine, ali da će ih sigurno biti, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon vojne vežbe na Pasuljanskim livadama. Vučić je naglasio da se postavlja pitanje poverenja… »
Vučić: Zameraju što naš orao leti iznad naše zemlje, da li je to normalno?
Večernje novosti 29.03.2018
Zameraju što sam razgovarao s Putinom, s kojim razgovaraju svi u Evropi, zameraju što naš "orao" leti iznad našeg neba, zameraju što je Đurić uopšte išao u Mitrovicu, a ne valja ni kad nikog nema "dole", kaže predsednik Vučić. Zameraju što… »
Đurić: Vlada podržava formiranje Zajednice srpskih opština
N1 Info 29.03.2018
Direktor Vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je da Vlada Srbije podržava predstavnike Srba sa Kosova i Metohije u nameri da započnu formiranje Zajednice srpskih opština. Izvor: Tanjug Kako je rekao novinarima, ako u roku od… »
Vesti dana »
Povratak u Belu kuću – Donald Tramp položio zakletvu kao 47. predsednik SAD
RTS pre 22 minutajoš 93 povezane
Deo prosvetnih radnika danas obustavio rad, bez nastave u delu škola u Srbiji
NIN pre 1 satjoš 84 povezane
Advokatska komora Srbije donela novu odluku o trodnevnoj obustavi rada
Beta pre 53 minutajoš 50 povezanih
"Nema 10 dana kako je došla ovde...": Oglasio se sin jedne od žrtava staračkog doma u Barajevu gde je stradalo 8 osoba
Mondo pre 2 satajoš 55 povezanih