Povezane vesti

Pevačicu brutalno pretukao menadžer. Od batina pala u nesvest! (VIDEO)

Pevačicu brutalno pretukao menadžer. Od batina pala u nesvest! (VIDEO)

Svet plus 30.03.2018
Pevačicu Aleksandru Sten brutalno pretukao menadžer. Od batina pala u nesvest! Aleksandra Sten je od svog menadžera zatražila da joj isplati honorar ali je umesto honorara dobila batine. Imala je modrice po telu i ozbiljne povrede na licu koje joj je… »
(Video) Menadžer siledžija: Šakama izudarao pevačicu, pa je izbacio iz auta! Krvava pobegla od njega!

(Video) Menadžer siledžija: Šakama izudarao pevačicu, pa je izbacio iz auta! Krvava pobegla od njega!

Kurir 30.03.2018
Rumunska pevačica Aleksandra Stan preživela je pravi pakao kada ju je menadžer Marsel Prodan pretukao jer je po prvi put u životu od njega zatražila da joj isplati honorar. "Moji fanovi su zabrinuti i misle da umirem. Želim da znaju da nisam imala… »
"Krvava sam bežala": Pevačicu brutalno pretukao menadžer, pojavio se jeziv snimak

"Krvava sam bežala": Pevačicu brutalno pretukao menadžer, pojavio se jeziv snimak

Blic 30.03.2018
Poznata pevačica preživela je pravi pakao kada ju je menadžer pretukao jer je po prvi put u životu od njega zatražila da joj isplati honorar. Aleksandra Stan imala je ozbiljne masnice i povrede na licu koje joj je naneo njen menadžer Marsel Prodan… »

Vesti dana »