Povezane vesti
(Video) Menadžer siledžija: Šakama izudarao pevačicu, pa je izbacio iz auta! Krvava pobegla od njega!
Kurir 30.03.2018
Rumunska pevačica Aleksandra Stan preživela je pravi pakao kada ju je menadžer Marsel Prodan pretukao jer je po prvi put u životu od njega zatražila da joj isplati honorar. "Moji fanovi su zabrinuti i misle da umirem. Želim da znaju da nisam imala… »
"Krvava sam bežala": Pevačicu brutalno pretukao menadžer, pojavio se jeziv snimak
Blic 30.03.2018
Poznata pevačica preživela je pravi pakao kada ju je menadžer pretukao jer je po prvi put u životu od njega zatražila da joj isplati honorar. Aleksandra Stan imala je ozbiljne masnice i povrede na licu koje joj je naneo njen menadžer Marsel Prodan. Dala… »
Vesti dana »
Dan odluke u Hagu – izricanje presude Tačiju, Krasnićiju, Veseljiju i Seljimiju; napeto i pred sudom i u Prištini
RTS pre 6 minutajoš 32 povezane
Na listi “Studentska lista – studenti pobeđuju” petoro kandidata iz Jablaničkog okruga: Među kandidatima i poznati dramski pisac i glumac
Jug press pre 6 minutajoš 28 povezanih
Vremenska prognoza za sredu, 16. septembar: Danas pretežno sunčano i toplije
Beta pre 1 satjoš 22 povezane
Prvi aplauz za ursulu fond der Lajen! "da budem sasvim jasna..." Obraća se predsednica Evropske komisije, govor o stanju EU čuvan kao najstroža tajna (video)
Kurir pre 6 minutajoš 15 povezanih
Helikopter TV ekipe NBC-ja se srušio dok su izveštavali o nesreći: Troje poginulih
Nova pre 51 minutajoš 14 povezanih