Povezane vesti
Nije Luna kriva, bio je sa mnom a nije me voleo! Kija u depresiji, otkrila šta zaista misli o Slobinoj prevari (VIDEO)
Telegraf 30.03.2018
Kija je tokom razgovora sa Sarom priznala šta je zaista muči. Dok je razgovarala sa Sarom, Kija je pričala o Slobi, i priznala je da joj najteže pada pomisao da je Radanović prestao da je voli i pre nego što je upoznao Lunu. Rekao je da će me lansirati… »
Rekao je da će me lansirati do plafona: Luna pričala kakav je Sloba u krevetu, snimak pušten svim zadrugarima! (VIDEO)
Telegraf 30.03.2018
Milan je započeo temu o seksu pred kamerama, a Luna je odmah iskoristila priliku da pohvali svog dečka. Zadrugari su u toku prethodne večeri imali priliku da gledaju video-klipove na kojima ogovaraju jedni druge, ili pričaju o nekim interesantnim temama… »
Vesti dana »
Filmski obrt u finalu Evrovizije: Kako su glasovi publike uticali na predstavnike Srbije
Euronews pre 12 minutajoš 27 povezanih
Šta se desilo? Kladionice Finskoj predviđale ubedljivu pobedu na Evroviziji, pa ih na kraju nije bilo ni u prvih pet: zbog njih je prekršeno veliko pravilo takmičenja posle 28 godina
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
OTKRIVAMO Najezda kupaca na NIS u foto-finišu: Forbes Srbija došao do novih zainteresovanih
Forbes pre 28 minutajoš 1 povezana