Povezane vesti
Konstitutivna sednica Skupštine Beograda 9. maja
Danas 30.03.2018
Predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević zakazao je danas konstitutivnu sednicu Skupštine grada za 9. maj, piše u saopštenju za medije. Kako piše u saopštenju Nikodijević je istakao da je pozivno pismo upućeno svim novoizabranim odbornicima… »
Konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda 9. maja
Radio 021 30.03.2018
Predsednik aktuelnog saziva gradskog parlamenta Nikola Nikodijević sazvao je konstitutivnu sednicu Skupštine Beograda za 9. maj. "Danas sam poslao pozivno pismo za održavanje konstitutivne sednice Skupštine grada svim novoizabranim odbornicima. Sednica… »
Konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda 9. maja
RTV 30.03.2018
BEOGRAD - Predsednik aktuelnog saziva gradskog parlamenta Nikola Nikodijević sazvao je konstitutivnu sednicu Skupštine Beograda za 9. maj. "Danas sam poslao pozivno pismo za održavanje konstitutivne sednice Skupštine grada svim novoizabranim odbornicima… »
Vesti dana »
Autobus sa poljskim tablicama sleteo sa auto-puta u Mađarskoj i prevrnuo se: Poginulo dvanaest osoba, više povređenih
Newsmax Balkans pre 25 minutajoš 17 povezanih
Vreli avgustovski dan: Temperature danas do 35 stepeni, uskoro stiže i kiša
Euronews pre 59 minutajoš 16 povezanih
"Imam zdravstvene probleme": Novak Đoković otvorio dušu nakon eliminacije u Sinsinatiju
Večernje novosti pre 1 satjoš 15 povezanih
Avion NATO snaga oborio dron koji je nedozvoljeno ušao u vazdušni prostor Rumunije
Insajder pre 59 minutajoš 9 povezanih
Spasioci tragaju za preživelima posle razornog zemljotresa u Indoneziji
BBC News pre 25 minutajoš 5 povezanih