Повезане вести
Вучић поручио Тачију и Харадинају: Велики сте и моћни и јаки баш као и ваши спонзори, само се ви силите
Курир 30.03.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, на отварању дела тунела Бранчић код Љига, да ће Српска листа сачекати 20. април да види да ли се ће након најава Рамуша Харадинаја и Хашима Тачија кренути са формирањем… »
Не бирају средства: Ево зашто Харадинај прети да ће преузети север
Вечерње новости 30.03.2018
Север ми је потребан, каже Рамуш Харадинај, а формирања ЗСО нема док се север и Срби који тамо живе потпуно не интегришу у Косово. Скоро 75.000 Срба који живе на северу Косова више су него довољан разлог да Приштина пожели да… »
Вучић о кризи на Космету: Да видимо прво да ли ће Албанци поново да лажу
Вечерње новости 30.03.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће Срби учествовати у разговорима са Приштином о формирању Заједнице српских општина, ако Албанци покажу да нису опет слагали. Председник Србије Александар Вучић изјавио је… »
Вучић: Сачекаћемо да видимо да ли су толики лажови
Вести онлине 30.03.2018
Председник Србије Александар Вучић каже да Приштину занима само да узме север Косова и да "20. априла неће бити ако до тад Приштина не започне формирање ЗСО". Према његовим речима, суштина свих дешавања на Косову, а поготово… »
Вучић: Они нека се силе, ми ћемо да чувамо мир
Дневник 30.03.2018
ЉИГ: Председник Србије Александар Вучић поручио је данас приштинским властима да могу да наставе да се силе, а ми ћемо, истиче, гледати да чувамо мир и штитимо стабилност. Вучић је, одговарајући на питање поводом изјаве… »
Вести дана »

ВЈТ: Подигнута оптужница против Весића и још 12 особа за пад надстрешнице
Бета пре 1 сатјош 40 повезаних

Како је Хана прихватила маћеху? Испливали детаљи односа Данилове ћерке и Маје Огњеновић
Мондо пре 1 минутјош 43 повезане

Почела копнена офанзива на газу: Израел у нападу, хиљаде људи беже: Куц́е уништене, становници заробљени под рушевинама, расте број мртвих (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 32 повезане

Тројица пољопривредника завршила у полицији, приведени јер су бранили протест
Луфтика пре 26 минутајош 14 повезаних