Povezane vesti
Vučić poručio Tačiju i Haradinaju: Veliki ste i moćni i jaki baš kao i vaši sponzori, samo se vi silite
Kurir 30.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, na otvaranju dela tunela Brančić kod Ljiga, da će Srpska lista sačekati 20. april da vidi da li se će nakon najava Ramuša Haradinaja i Hašima Tačija krenuti sa formiranjem Zajednice srpskih… »
Ne biraju sredstva: Evo zašto Haradinaj preti da će preuzeti sever
Večernje novosti 30.03.2018
Sever mi je potreban, kaže Ramuš Haradinaj, a formiranja ZSO nema dok se sever i Srbi koji tamo žive potpuno ne integrišu u Kosovo. Skoro 75.000 Srba koji žive na severu Kosova više su nego dovoljan razlog da Priština poželi da po svaku cenu… »
Vučić o krizi na Kosmetu: Da vidimo prvo da li će Albanci ponovo da lažu
Večernje novosti 30.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbi učestvovati u razgovorima sa Prištinom o formiranju Zajednice srpskih opština, ako Albanci pokažu da nisu opet slagali. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će Srbi… »
Vučić: Sačekaćemo da vidimo da li su toliki lažovi
Vesti online 30.03.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da Prištinu zanima samo da uzme sever Kosova i da "20. aprila neće biti ako do tad Priština ne započne formiranje ZSO". Prema njegovim rečima, suština svih dešavanja na Kosovu, a pogotovo ovih od pre… »
Vučić: Oni neka se sile, mi ćemo da čuvamo mir
Dnevnik 30.03.2018
LjIG: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas prištinskim vlastima da mogu da nastave da se sile, a mi ćemo, ističe, gledati da čuvamo mir i štitimo stabilnost. Vučić je, odgovarajući na pitanje povodom izjave kosovskog predsednika… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o ukidanju dugova za vojnike koji se bore u Ukrajini – do 92.000 evra
Danas pre 8 satijoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih