Повезане вести

Ја њега ухватила, а он хтео мене да провери! Кија до детаља испричала Ани све са почетка везе са Слобом! (видео)

Ја њега ухватила, а он хтео мене да провери! Кија до детаља испричала Ани све са почетка везе са Слобом! (видео)

Телеграф 30.03.2018
- Ја сам била тад на мору, или сам радила, не могу да се сетим, то је било на почетку везе - испричала је Кристина након што се мало смирила. Кристина Кија Коцкар данас се гушила у сузама након што је чула да поједини медији пишу… »
Кија плакала као киша када је чула да је Слобина наводна љубавница спавала у њеном кревету док је она била на путу! (ВИДЕО)

Кија плакала као киша када је чула да је Слобина наводна љубавница спавала у њеном кревету док је она била на путу! (ВИДЕО)

Телеграф 30.03.2018
- Он је ђубре, знам да је спреман на све - рекла је уплакана Кија. Након што је чула да поједини медији пишу да Слоба наводно имао љубавницу, Кија је пала у тешку депресију и гушила се од суза. Проговорио репер! Огласио се Кијин… »
Проговорио репер! Огласио се Кијин бивши чије је стихове истетовирала на леђима (видео)

Проговорио репер! Огласио се Кијин бивши чије је стихове истетовирала на леђима (видео)

Телеграф 30.03.2018
Иако не гледа ријалити Струка подржава Кијино учешће у истом. Кристина Кија Коцкар пре познанства, а касније и везе и брака са Слободаном Радановићем била је у емотивној везу са репером Струком, којег је неколико пута и споменула… »
Ју, ју, наопако! Мики испипао Ану Кораћ, а она му онда показала секси гаћице! (ВИДЕО)

Ју, ју, наопако! Мики испипао Ану Кораћ, а она му онда показала секси гаћице! (ВИДЕО)

Телеграф 30.03.2018
Ана Кораћ је стала испред Микија Ђуричића у јакни испод које је имала само брусхалтер. Ана Кораћ је позната по својим бујним атрибутима, па задругарима сасвим сигурно није лако када гране сунце и она одлучи да покаже чиме… »
Ја ћу да платим, а она како одлучи! Сораја проговорила о операцији Дивне ДНК коју ће финансирати

Ја ћу да платим, а она како одлучи! Сораја проговорила о операцији Дивне ДНК коју ће финансирати

Телеграф 30.03.2018
- Нисам ни до сада причала о таквим стварима, било коме да сам нешто помагала. Немам ја ту шта много да се петљам - каже Сораја за Телеграф. Сораја Вучелић је током једног од гостовања у Задрузи обећала како ће помоћи Дивни ДНК… »

Вести дана »