Повезане вести
Ја њега ухватила, а он хтео мене да провери! Кија до детаља испричала Ани све са почетка везе са Слобом! (видео)
Телеграф 30.03.2018
- Ја сам била тад на мору, или сам радила, не могу да се сетим, то је било на почетку везе - испричала је Кристина након што се мало смирила. Кристина Кија Коцкар данас се гушила у сузама након што је чула да поједини медији пишу… »
Кија плакала као киша када је чула да је Слобина наводна љубавница спавала у њеном кревету док је она била на путу! (ВИДЕО)
Телеграф 30.03.2018
- Он је ђубре, знам да је спреман на све - рекла је уплакана Кија. Након што је чула да поједини медији пишу да Слоба наводно имао љубавницу, Кија је пала у тешку депресију и гушила се од суза. Проговорио репер! Огласио се Кијин… »
Проговорио репер! Огласио се Кијин бивши чије је стихове истетовирала на леђима (видео)
Телеграф 30.03.2018
Иако не гледа ријалити Струка подржава Кијино учешће у истом. Кристина Кија Коцкар пре познанства, а касније и везе и брака са Слободаном Радановићем била је у емотивној везу са репером Струком, којег је неколико пута и споменула… »
Ју, ју, наопако! Мики испипао Ану Кораћ, а она му онда показала секси гаћице! (ВИДЕО)
Телеграф 30.03.2018
Ана Кораћ је стала испред Микија Ђуричића у јакни испод које је имала само брусхалтер. Ана Кораћ је позната по својим бујним атрибутима, па задругарима сасвим сигурно није лако када гране сунце и она одлучи да покаже чиме… »
Ја ћу да платим, а она како одлучи! Сораја проговорила о операцији Дивне ДНК коју ће финансирати
Телеграф 30.03.2018
- Нисам ни до сада причала о таквим стварима, било коме да сам нешто помагала. Немам ја ту шта много да се петљам - каже Сораја за Телеграф. Сораја Вучелић је током једног од гостовања у Задрузи обећала како ће помоћи Дивни ДНК… »
Вести дана »
Два тела пронађена у стану у Никшићу: Полиција трага за осумњиченим за злочин
Еуроневс пре 26 минутајош 17 повезаних
НБА: Победе Индијане, Финикса и Сан Антонија, Расел Вестбрук стигао до новог трипл-дабла у сезони
Данас пре 1 сатјош 13 повезаних