Povezane vesti
Progovorio reper! Oglasio se Kijin bivši čije je stihove istetovirala na leđima (video)
Telegraf 30.03.2018
Iako ne gleda rijaliti Struka podržava Kijino učešće u istom. Kristina Kija Kockar pre poznanstva, a kasnije i veze i braka sa Slobodanom Radanovićem bila je u emotivnoj vezu sa reperom Strukom, kojeg je nekoliko puta i spomenula u Zadruzi! Svaki put… »
Kija plakala kao kiša kada je čula da je Slobina navodna ljubavnica spavala u njenom krevetu dok je ona bila na putu! (VIDEO)
Telegraf 30.03.2018
- On je đubre, znam da je spreman na sve - rekla je uplakana Kija. Nakon što je čula da pojedini mediji pišu da Sloba navodno imao ljubavnicu, Kija je pala u tešku depresiju i gušila se od suza. Progovorio reper! Oglasio se Kijin bivši čije je… »
Ja njega uhvatila, a on hteo mene da proveri! Kija do detalja ispričala Ani sve sa početka veze sa Slobom! (video)
Telegraf 30.03.2018
- Ja sam bila tad na moru, ili sam radila, ne mogu da se setim, to je bilo na početku veze - ispričala je Kristina nakon što se malo smirila. Kristina Kija Kockar danas se gušila u suzama nakon što je čula da pojedini mediji pišu o tome kako je… »
Ju, ju, naopako! Miki ispipao Anu Korać, a ona mu onda pokazala seksi gaćice! (VIDEO)
Telegraf 30.03.2018
Ana Korać je stala ispred Mikija Đuričića u jakni ispod koje je imala samo brushalter. Ana Korać je poznata po svojim bujnim atributima, pa zadrugarima sasvim sigurno nije lako kada grane sunce i ona odluči da pokaže čime raspolaže. Ja njega… »
Ja ću da platim, a ona kako odluči! Soraja progovorila o operaciji Divne DNK koju će finansirati
Telegraf 30.03.2018
- Nisam ni do sada pričala o takvim stvarima, bilo kome da sam nešto pomagala. Nemam ja tu šta mnogo da se petljam - kaže Soraja za Telegraf. Soraja Vučelić je tokom jednog od gostovanja u Zadruzi obećala kako će pomoći Divni DNK da operiše… »
Vesti dana »
Strani turisti hrle na ove dve srpske planine: Broj gostiju veći za trećinu, najviše ima Rusa i Kineza
Mondo pre 10 minutajoš 17 povezanih