Povezane vesti

Progovorio reper! Oglasio se Kijin bivši čije je stihove istetovirala na leđima (video)

Progovorio reper! Oglasio se Kijin bivši čije je stihove istetovirala na leđima (video)

Telegraf 30.03.2018
Iako ne gleda rijaliti Struka podržava Kijino učešće u istom. Kristina Kija Kockar pre poznanstva, a kasnije i veze i braka sa Slobodanom Radanovićem bila je u emotivnoj vezu sa reperom Strukom, kojeg je nekoliko puta i spomenula u Zadruzi! Svaki put… »
Kija plakala kao kiša kada je čula da je Slobina navodna ljubavnica spavala u njenom krevetu dok je ona bila na putu! (VIDEO)

Kija plakala kao kiša kada je čula da je Slobina navodna ljubavnica spavala u njenom krevetu dok je ona bila na putu! (VIDEO)

Telegraf 30.03.2018
- On je đubre, znam da je spreman na sve - rekla je uplakana Kija. Nakon što je čula da pojedini mediji pišu da Sloba navodno imao ljubavnicu, Kija je pala u tešku depresiju i gušila se od suza. Progovorio reper! Oglasio se Kijin bivši čije je… »
Ja njega uhvatila, a on hteo mene da proveri! Kija do detalja ispričala Ani sve sa početka veze sa Slobom! (video)

Ja njega uhvatila, a on hteo mene da proveri! Kija do detalja ispričala Ani sve sa početka veze sa Slobom! (video)

Telegraf 30.03.2018
- Ja sam bila tad na moru, ili sam radila, ne mogu da se setim, to je bilo na početku veze - ispričala je Kristina nakon što se malo smirila. Kristina Kija Kockar danas se gušila u suzama nakon što je čula da pojedini mediji pišu o tome kako je… »
Ju, ju, naopako! Miki ispipao Anu Korać, a ona mu onda pokazala seksi gaćice! (VIDEO)

Ju, ju, naopako! Miki ispipao Anu Korać, a ona mu onda pokazala seksi gaćice! (VIDEO)

Telegraf 30.03.2018
Ana Korać je stala ispred Mikija Đuričića u jakni ispod koje je imala samo brushalter. Ana Korać je poznata po svojim bujnim atributima, pa zadrugarima sasvim sigurno nije lako kada grane sunce i ona odluči da pokaže čime raspolaže. Ja njega… »
Ja ću da platim, a ona kako odluči! Soraja progovorila o operaciji Divne DNK koju će finansirati

Ja ću da platim, a ona kako odluči! Soraja progovorila o operaciji Divne DNK koju će finansirati

Telegraf 30.03.2018
- Nisam ni do sada pričala o takvim stvarima, bilo kome da sam nešto pomagala. Nemam ja tu šta mnogo da se petljam - kaže Soraja za Telegraf. Soraja Vučelić je tokom jednog od gostovanja u Zadruzi obećala kako će pomoći Divni DNK da operiše… »

Vesti dana »