Povezane vesti

Dončić MVP kola, njegova trojka najbolji potez (video)

Dončić MVP kola, njegova trojka najbolji potez (video)

Mozzart sport 31.03.2018
Očekivano... Luka Dončić je ponovo posetio svoju policu sa magičnim prahom i prosuo ga po parketu hale Pionir. Ne samo da je postigao onu trojku kojom je odveo Real Madrid do pobede protiv Crvene zvezde od 82:79, nego je njegov celokupni učinak bio… »
MVP kola Evrolige? Lako je pogoditi...

MVP kola Evrolige? Lako je pogoditi...

Mondo 31.03.2018
U ovoj sezoni samo je on više od jedanput ostvario indeks 35 i više. Pred navijačima Zvezde učinio je to peti put od jeseni. Utakmica sa Crvenom zvezdom bila je za njega "posebna" i u njoj je pokazao da je zaista poseban. Luka Dončić (19) aplauzima… »
Dončić najkorisniji igrač 29. kola Evrolige

Dončić najkorisniji igrač 29. kola Evrolige

Večernje novosti 31.03.2018
Košarkaš Real Madrida Luka Dončić najkorisniji je igrač 29. kola Evrolige, objavljeno je danas na sajtu takmičenja. Košarkaš Real Madrida Luka Dončić najkorisniji je igrač 29. kola Evrolige, objavljeno je danas na sajtu takmičenja. Mladi… »
Evroliga: Minimalan poraz sjajne Zvezde od Reala

Evroliga: Minimalan poraz sjajne Zvezde od Reala

Danas 31.03.2018
Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da naprave podvig i po drugi put savladaju Real u Evroligi ove sezone, Luka Dončić je šutem za tri poena sekund pre kraja doneo vrednu pobedu Madriđanima u borbi za četvrto mesto i prednost domaćeg terena u… »
Feldin: Mornar je za nas finale; Omić: Znao sam kako protiv Reala

Feldin: Mornar je za nas finale; Omić: Znao sam kako protiv Reala

Večernje novosti 30.03.2018
Publika je večeras donela energiju, ako budemo ovako igrali u ponedeljak sigurno ćemo pobediti, kaže Feldin. Borio sam se, znao sam šta treba da radim, ne igrate svaki dan protiv Reala, priča Omić. Košarkaš Crvene zvezde Džejms Feldin rekao je da… »
Dončić: Osećam se i ne toliko super

Dončić: Osećam se i ne toliko super

Trebala nam je pobeda. (Alen) Omić mi je rekao: 'Zar si morao baš protiv nas'. Drago mi je što su me navijači na kraju pozdravili, kaže Luka Dončić. Košarkaš Real Madrida Luka Dončić rekao je da je njegova ekipa večeras protiv Crvene zvezde… »
Dončić rastužio zvezdu: Real Madrid slavio uz zvuk sirene (video)

Dončić rastužio zvezdu: Real Madrid slavio uz zvuk sirene (video)

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su večeras od Real Madrida u Beogradu 82:79 (27:20, 16:19, 21:18, 18:22) u utakmici 29. kola Evrolige. TOPLA dobrodošlica navijača kluba koji simpatiše od malih nogu, nije smekšala Realovu, slovenačku i svetsku… »

Vesti dana »