Povezane vesti

Tavamba: Kod nas ništa nije slučajno! Čekao sam 18 godina da san postane stvarnost

Tavamba: Kod nas ništa nije slučajno! Čekao sam 18 godina da san postane stvarnost

Mozzart sport 31.03.2018
"To što sam igrao za reprezentaciju je velika stvar za mene, ne samo za karijeru, već pre svega za mene lično" Nije mu bilo previše teško posle dobre asistencije Nemanje G. Miletića, ali Leandre Tavamba je bio na pravom mestu i na kraju se… »
Đukić: Tri važna boda osvojena na teškom terenu; Milošević: Zaslužena pobeda Partizana

Đukić: Tri važna boda osvojena na teškom terenu; Milošević: Zaslužena pobeda Partizana

Večernje novosti 31.03.2018
Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je njegova ekipa na današnjem meču protiv Bačke osvojila tri važna boda na teškom gostovanju. Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je njegova ekipa na današnjem meču protiv… »
Partizan pokorio sjajnu Bačku!

Partizan pokorio sjajnu Bačku!

Mondo 31.03.2018
Crno-beli pobedili na gostovanju OFK Bačku, ali je utakmica 29. kola do poslednjeg minuta bila neizvesna. Povreda Nemanje Jevrića. Strelci za Partizan bili su Ožegović i Tavamba, za Bačku Micić. Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović Pobede, pauza… »
Utisci Đukića posle pete uzastopne pobede Partizana

Utisci Đukića posle pete uzastopne pobede Partizana

Vesti online 31.03.2018
Partizan nije oduševio u Bačkoj Palanci, ali je rutinski osvojio tri boda i nastavio poteru za Crvenom zvezdom. Trener Partizana Miroslav Đukić posle utakmice rekao je da je zadovoljan pobedom po teškom terenu, ali da su njegovi igrači mogli mirnije… »
Partizan ne posustaje, crno-bela serija traje

Partizan ne posustaje, crno-bela serija traje

Sportske.net 31.03.2018
Prvenstvena pauza nije poremetila ekipu Partizana koja je danas nastavila tamo gde je stala pre dve nedelje. Poslednja utakmica današnjeg programa u okviru 29. kola Superlige odigrana je u Bačkoj Palanci na stadionu ''Slavko Maletin Vava'', gde je… »
Đukić: Tri boda po teškom terenu; Milošević: Dali smo sebi dva gola

Đukić: Tri boda po teškom terenu; Milošević: Dali smo sebi dva gola

Mozzart sport 31.03.2018
Crno-beli su slavili na gostovanju protiv Bačke s 2:1. Uspeo je Partizan da uspešno arhivira gostovanje Bačkoj i golovima Ognjena Ožegovića i Leandrea Tavambe uspe da se domogne trijumfa od 2:1 (1:0). Trener Partizana Miroslav Đukić posle utakmice… »
Partizan odradio Bačku Palanku, nastavljena potera za Zvezdom (VIDEO)

Partizan odradio Bačku Palanku, nastavljena potera za Zvezdom (VIDEO)

Vesti online 31.03.2018
Partizan je slavio u Bačkoj Palanci protiv domaće Bačke - 2:1 (1:0) i makar na dan smanjio zaostatak za Crvenom zvezdom na devet bodova. Izabranici Miroslava Đukića nisu oduševili, kao i na prethodnim susretima, ali su uspeli da osvoje nova tri… »
Tavamba i Ožegović iz penala pogodili za novi trijumf Partizana (video)

Tavamba i Ožegović iz penala pogodili za novi trijumf Partizana (video)

Sportski žurnal 31.03.2018
Beogradski crno-beli prvi put gostuju u Bačkoj Palanci, isti rivali u Beogradu odigrali nerešeno. Samo što je počeo meč u Bačkoj Palanci penal za goste. Lopta Pantića u prostor u kazneni OFK Bačke, pre golmana Nemanje Jevrića do lopte je stigao… »
Ovo je Đukin izbor u Bačkoj Palanci! (SASTAVI)

Ovo je Đukin izbor u Bačkoj Palanci! (SASTAVI)

Sportske.net 31.03.2018
Partizan prvi put u Bačkoj Palanci. Prvi put u istoriji Partizan će gostovati na stadionu "Slavko Maletin Vava" danas od 15.30. Trener Partizana Miroslav Đukić odlučio je da napravi nekoliko izmena u sastavu. Zanimljivo je da je u startnoj postavi… »
Derbi u Nišu, Zvezda i Partizan gostuju

Derbi u Nišu, Zvezda i Partizan gostuju

Danas 31.03.2018
Ovog vikenda nastavlja se Superliga Srbije Posle dvonedeljne pauze nastavlja se fudbalska Superliga Srbije. Lider šampionata Crvena zvezda gostuje Mladosti u Lučanima, a Partizan ekipi Bačke, dok se derbi 29. kola Superlige igra se u subotu u Nišu… »

Vesti dana »