Повезане вести

Тавамба: Код нас ништа није случајно! Чекао сам 18 година да сан постане стварност

Тавамба: Код нас ништа није случајно! Чекао сам 18 година да сан постане стварност

Моззарт спорт 31.03.2018
"То што сам играо за репрезентацију је велика ствар за мене, не само за каријеру, већ пре свега за мене лично" Није му било превише тешко после добре асистенције Немање Г. Милетића, али Леандре Тавамба је био на правом месту и… »
Ђукић: Три важна бода освојена на тешком терену; Милошевић: Заслужена победа Партизана

Ђукић: Три важна бода освојена на тешком терену; Милошевић: Заслужена победа Партизана

Вечерње новости 31.03.2018
Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је да је његова екипа на данашњем мечу против Бачке освојила три важна бода на тешком гостовању. Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић рекао је да је његова екипа на… »
Утисци Ђукића после пете узастопне победе Партизана

Утисци Ђукића после пете узастопне победе Партизана

Вести онлине 31.03.2018
Партизан није одушевио у Бачкој Паланци, али је рутински освојио три бода и наставио потеру за Црвеном звездом. Тренер Партизана Мирослав Ђукић после утакмице рекао је да је задовољан победом по тешком терену, али да су његови… »
Партизан покорио сјајну Бачку!

Партизан покорио сјајну Бачку!

Мондо 31.03.2018
Црно-бели победили на гостовању ОФК Бачку, али је утакмица 29. кола до последњег минута била неизвесна. Повреда Немање Јеврића. Стрелци за Партизан били су Ожеговић и Тавамба, за Бачку Мицић. Фото: ФК Партизан/Мирослав… »
Ђукић: Три бода по тешком терену; Милошевић: Дали смо себи два гола

Ђукић: Три бода по тешком терену; Милошевић: Дали смо себи два гола

Моззарт спорт 31.03.2018
Црно-бели су славили на гостовању против Бачке с 2:1. Успео је Партизан да успешно архивира гостовање Бачкој и головима Огњена Ожеговића и Леандреа Тавамбе успе да се домогне тријумфа од 2:1 (1:0). Тренер Партизана Мирослав… »
Партизан не посустаје, црно-бела серија траје

Партизан не посустаје, црно-бела серија траје

Спортске.нет 31.03.2018
Првенствена пауза није пореметила екипу Партизана која је данас наставила тамо где је стала пре две недеље. Последња утакмица данашњег програма у оквиру 29. кола Суперлиге одиграна је у Бачкој Паланци на стадиону ''Славко… »
Тавамба и Ожеговић из пенала погодили за нови тријумф Партизана (видео)

Тавамба и Ожеговић из пенала погодили за нови тријумф Партизана (видео)

Спортски журнал 31.03.2018
Београдски црно-бели први пут гостују у Бачкој Паланци, исти ривали у Београду одиграли нерешено. Само што је почео меч у Бачкој Паланци пенал за госте. Лопта Пантића у простор у казнени ОФК Бачке, пре голмана Немање Јеврића до… »
Партизан одрадио Бачку Паланку, настављена потера за Звездом (ВИДЕО)

Партизан одрадио Бачку Паланку, настављена потера за Звездом (ВИДЕО)

Вести онлине 31.03.2018
Партизан је славио у Бачкој Паланци против домаће Бачке - 2:1 (1:0) и макар на дан смањио заостатак за Црвеном звездом на девет бодова. Изабраници Мирослава Ђукића нису одушевили, као и на претходним сусретима, али су успели да… »
Ово је Ђукин избор у Бачкој Паланци! (САСТАВИ)

Ово је Ђукин избор у Бачкој Паланци! (САСТАВИ)

Спортске.нет 31.03.2018
Партизан први пут у Бачкој Паланци. Први пут у историји Партизан ће гостовати на стадиону "Славко Малетин Вава" данас од 15.30. Тренер Партизана Мирослав Ђукић одлучио је да направи неколико измена у саставу. Занимљиво је да је… »
Дерби у Нишу, Звезда и Партизан гостују

Дерби у Нишу, Звезда и Партизан гостују

Данас 31.03.2018
Овог викенда наставља се Суперлига Србије После двонедељне паузе наставља се фудбалска Суперлига Србије. Лидер шампионата Црвена звезда гостује Младости у Лучанима, а Партизан екипи Бачке, док се дерби 29. кола Суперлиге игра… »

Вести дана »