Povezane vesti
Đekson i Andrijana konačno priznali šta osećaju jedno prema drugom (VIDEO)
Telegraf 31.03.2018
Sve je zanimalo kako su se Đekson i Andrijana iznenada toliko zbližili. Nakon što su postali glavna tema ogovaranja u kući, Andrijana i Đekson su priznali kakav je zaista njihov odnos. Ništa mi nije ostavio, pričao je da nisam njegova ćerka: Kija… »
Ništa mi nije ostavio, pričao je da nisam njegova ćerka: Kija otvorila dušu i progovorila o svom ocu! (VIDEO)
Telegraf 31.03.2018
- Jedina osoba kojoj sam imala problem da oprostim je moj tata - rekla je Kija dok je pričala sa Duškom. Dok je razgovarala sa Duškom, Kija je pričala o svom ocu, koji godinama nije želeo da je prizna, i potom opisala kako je izgledao njihov susret… »
Kulturni centar "Vlade Divac"! Žika Šarenica pomešao Vladu Divljana i Divca, a nije ni primetio, internet se usijao! (VIDEO)
Telegraf 31.03.2018
Žika Šarenica je u svojoj emisiji pomešao legendarnog muzičara i čuvenog košarkaša i postao hit na društvenim mrežama. Kada Žika Šarenica napravi lapus o tome se danima priča, a sigurno će tako biti i ovoga puta jer je pomešao pokojnog Vladu… »
21 minut pod tušem! Luna i Sloba imali žestoku akciju u kupatilu, uzdisali, stenjali, sve se čulo! (VIDEO)
Telegraf 31.03.2018
Luna Đogani i Sloba Radanović imali su seks u tuš kabini. Sloba i Luna ponovo su uhvaćeni u žestokoj akciji koju su ovaj put obavili u kupatilu, a kamere su sve zabeležile. Kija plakala kao kiša kada je čula da je Slobina navodna ljubavnica… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Tenzije posle studentskog skupa: Žandarmerija se povlači sa lokacije kod Pravnog fakulteta, polomljeno staklo na traktorima kod Skupštine
Nova pre 18 minutajoš 93 povezane

UŽIVO Protest u Beogradu: Najveći skup do sada, Žandarmerija na ulicama, građani se razilaze
Radio 021 pre 13 minutajoš 130 povezanih

Francuski mediji: Istorijski skup u Beogradu, više od 100.000 ljudi u borbi protiv korpucije
Beta pre 1 satjoš 33 povezane

Nišlije organizovale demonstracije podrške studentskom protestu u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 63 povezane

MUP: Više incidenata u Beogradu, građani odmah da prestanu da napadaju policiju
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih