Povezane vesti
Potresna ispovest oca dečaka (17) koji je pao u Nišavu: On mi je sve što imam u životu! Moram da znam šta mu se desilo
Kurir 31.03.2018
Miloš Đorđević, otac Danila (17), koji je 29. marta u blizini Betonskog mosta upao u Nišavu, očajan je zbog nestanka sina jedinica, o kome se sam brinuo nakon smrti supruge. - Pre dve godine mi je umrla supruga, pola nje je živelo u Danilu. Gde da idem… »
Video je vatrogasce i pomislio da je neko upao u Nišavu, a 20 minuta kasnije javili su mu da je to njegov sin
Blic 31.03.2018
Vatrogasci spasioci i pripadnici niške policije treći dan pretražuju Nišavu u potrazi za Danilom Đorđevićem (17), koji je 29. marta upao u reku kod Betonskog mosta u centru grada i otada mu se gubi svaki trag. Pretražuje se deo reke od mesta gde je… »
Vesti dana »

Šta je pokazao govor tela Putina i Trampa tokom sastanka na Aljasci (video)
Pravda pre 25 minutajoš 39 povezanih

Zelenski ide kod Trampa: Evo kada će se sresti dvojica predsednika
Kurir pre 9 minutajoš 64 povezane

"Trener Pešić je to ukrao!" Amerikanci se oglasili zbog selektora Srbije: "Optužili ga za pljačku" i poslali poruku čitavoj planeti! (video)
Kurir pre 19 minutajoš 27 povezanih

Hitno upozorenje RHMZ: Danas će biti "pakleno" vruće, preti nam i jedna opasna pojava
Telegraf pre 24 minutajoš 22 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Rusija noćas lansirala 85 dronova i balističku raketu na Ukrajinu, oborena 61 letelica
Euronews pre 1 satjoš 14 povezanih