Повезане вести
Потресна исповест оца дечака (17) који је пао у Нишаву: Он ми је све што имам у животу! Морам да знам шта му се десило
Курир 31.03.2018
Милош Ђорђевић, отац Данила (17), који је 29. марта у близини Бетонског моста упао у Нишаву, очајан је због нестанка сина јединица, о коме се сам бринуо након смрти супруге. - Пре две године ми је умрла супруга, пола ње је… »
Видео је ватрогасце и помислио да је неко упао у Нишаву, а 20 минута касније јавили су му да је то његов син
Блиц 31.03.2018
Ватрогасци спасиоци и припадници нишке полиције трећи дан претражују Нишаву у потрази за Данилом Ђорђевићем (17), који је 29. марта упао у реку код Бетонског моста у центру града и отада му се губи сваки траг. Претражује се део… »
Вести дана »
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 3 сатајош 10 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Глас Зајечара пре 4 сатијош 7 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 3 сатајош 3 повезане
НБС: НЕМА НЕСТАШИЦЕ ЕВРА, КАЗНЕ ЗА СВЕ КОЈИ ДИЖУ КУРС И ЗЛОУПОТРЕБЉАВАЈУ СИТУАЦИЈУ
Озон пре 12 минутајош 26 повезаних