Povezane vesti
Potresna ispovest oca dečaka (17) koji je pao u Nišavu: On mi je sve što imam u životu! Moram da znam šta mu se desilo
Kurir 31.03.2018
Miloš Đorđević, otac Danila (17), koji je 29. marta u blizini Betonskog mosta upao u Nišavu, očajan je zbog nestanka sina jedinica, o kome se sam brinuo nakon smrti supruge. - Pre dve godine mi je umrla supruga, pola nje je živelo u Danilu. Gde da idem… »
Video je vatrogasce i pomislio da je neko upao u Nišavu, a 20 minuta kasnije javili su mu da je to njegov sin
Blic 31.03.2018
Vatrogasci spasioci i pripadnici niške policije treći dan pretražuju Nišavu u potrazi za Danilom Đorđevićem (17), koji je 29. marta upao u reku kod Betonskog mosta u centru grada i otada mu se gubi svaki trag. Pretražuje se deo reke od mesta gde je… »
Vesti dana »
PETAK HLADAN U SREMSKOJ MITROVICI: Danas do 19 stepeni, za vikend stiže toplije vreme
Ozon pre 30 minutajoš 16 povezanih
SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba: Kraj rata značio bi ponovno otvaranje Ormuskog moreuza i ukidanje američke ekonomske blokade
Kurir pre 7 satijoš 8 povezanih
Paunović preuzeo krivicu za poraz od Grčke: „Ja sam naredio da idemo napred“
Sputnik pre 45 minutajoš 19 povezanih
Uzbuna u Kijevu zbog napada balističkim raketama! Hitno se oglasio Kličko, Rusi pogodili zgrade dronovima! Objavljeni snimci udara (video)
Kurir pre 15 minutajoš 4 povezane
Tramp poklonio Siju beloglavog orla: Uz velike teme, pažnu privukli i detalji sa svečane večere
RTV pre 15 minutajoš 5 povezanih