Povezane vesti
Uskrs po Gregorijanskom kalendaru
RTV 01.04.2018
BEOGRAD, VATIKAN - Crkve i vernici koji poštuju Gregorijanski kalendar danas obeležavaju Uskrs, praznik kojim se slavi Hristovo vaskrsnuće. Ovaj praznik simbolizuje pobedu života nad smrću. Uskršnje slavlje je za vernike kraj Velikog posta, a prvi mrsni… »
Danas je Uskrs po gregorijanskom kalendaru
Moj Novi Sad 01.04.2018
Crkve i vernici koji poštuju Gregorijanski kalendar danas obeležavaju Uskrs, praznik kojim se slavi Hristovo vaskrsnuće. Papa Franja predvodio je sinoć svečano uskršnje bdenje u bazilici Svetog Petra tokom kojeg je krstio osam odraslih osoba. Među njima… »
Srećan Uskrs: Najveći hrišćanski praznik proslavlja se danas u domovima svih katoličkih vernika
Telegraf 01.04.2018
Uskrs ili Vaskrs je najveći hrišćanski praznik kojim se proslavlja Isusov povratak u život - vaskrsenje. Svi vernicima koji poštuju Gregorijanski kalendar danas proslavljaju Uskrs, najveći hrišćanski praznik. Uskrs je praznik nad praznicima koji je… »
Papa Franja tokom svečanog uskršnjeg bdenja krstio 8 osoba (foto)
Telegraf 01.04.2018
Među njima je i jedan migrant. Papa Franja predvodio je večeras svečano uskršnje bdenje u bazilici Svetog Petra tokom koje će krstiti osam odraslih osoba. Papa Franja apeluje na vernike da ne nose simbol hrišćanstva na ogrlicama Među njima je nigerijski… »
Vesti dana »
Mali: Prosečna plata za mart 121.650 dinara, realan rast od 9,5 odsto
NIN pre 58 minutajoš 25 povezanih
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 53 minutajoš 9 povezanih
Vanredna situacija u Čačku, više opština u Srbiji bez vode zbog kvara na cevovodu
Radio 021 pre 58 minutajoš 26 povezanih