Povezane vesti
Jezivo svedočenje ubice iz Kragujevca koji je zadavio 20 godina stariju ljubavnicu: Obilazio sam Vesnin leš, verovao sam da…
Kurir 01.04.2018
Milan Mladićević (30) priznao da je zadavio svoju dvadeset godina stariju ljubavnicu, kao i da je nekoliko puta obilazio njen leš, verujući da se žena vratila iz mrtvih. Viši sud u Kragujevcu odredio je pritvor do 30 dana Milanu Mladićeviću (30)… »
Zadavio je golim rukama: Sin mislio da mu je majka umrla prirodnom smrću, ali je ćerka otkrila užasan zločin
Blic 01.04.2018
Kragujevčanin Milan Mladićević (30) uhapšen je zbog sumnje da je 24. marta, posle svađe, zadavio 56-godišnju Vesnu Grujičić, nakon čega je iz njenog stana ukrao zlato i mobilne telefone. Mladićević i žrtva Vesna Grujičić su već izvesno… »
Vesti dana »
Haotičan početak drugog polugodišta u Srbiji, bunt prosvetara
BBC News pre 31 minutajoš 69 povezanih
Advokat Pavlović: Sud poništio našu odluku o obustavi rada, vlast izvršila opstrukciju
Beta pre 1 satjoš 39 povezanih
"Znala sam ovo dvoje dece što su stradali zajedno" Raška je danas najtužniji grad, zastave na pola koplja: Nije im se dalo da izrastu u dobre i vredne ljude
Kurir pre 2 satajoš 9 povezanih
Uhapšeni vlasnici doma za stare u barajevu: Majka, otac i sin privedeni zbog jezive tragedije: Osmoro stradalo u požaru!
Blic pre 25 minutajoš 51 povezana