Povezane vesti
Spektakularan debi ibrahimovića: Hteli ste Zlatana, dobili ste ga (video)
Večernje novosti 01.04.2018
Čuo sam da navijači viču: Hoćemo Zlatana, hoćemo Zlatana. I dao sam im Zlatana. Bili su mi vetar u leđa, ja sam im se odužio. Igrao sam 20 minuta, ali izgledalo je kao 40 mečeva, kaže Zlatan. GDE se on pojavi, tu je fudbalska magija, slavlje i… »
Ibra: Nije im lako, vodili su 3:0... Ali, da su imali Zlatana bilo bi sve drugačije
Mozzart sport 01.04.2018
Njemu je dovoljna jedna utakmica pa da zadivi ceo fudbalski svet. VLASNIŠTVO "Nedavno, Zlatan Ibrahimović postao je vlasnik Los Anđeles Galaksija pošto je dao gol sa 40 jardi iz voleja i gol glavom u 91. minutu za pobedu u prvom LA derbiju"... Ovako… »
Ibra i debi - Zna se šta sledi...
Sportske.net 01.04.2018
Nije slučajnost, Zlatan jednostavno obožava da postiže golove na debiju u novom klubu. Los Anđeles je dočekao Zlatana Ibrahimovića a Šveđanin nije gubio vreme već je na debiju u dresu LA Galaksija pokazao klasu. Doskorašnji član Mančester… »
Ibra šou na debiju (video)
Mondo 01.04.2018
Zlatan Ibrahimović predstavio se navijačima u MLS u najboljem svetlu - sa dva gola. "Čuo sam navijače da viču 'Hoćemo Zlatana‘ i dao sam im Zlatana" Publika u SAD dugo je čekala debi Zlatana Ibrahimovića u MLS, u dresu Los Anđeles Galaksija, a… »
Zlatan u senci priče o pokušaju samoubistva: Njih dvojica su danas ‘oborili’ fudbalske medije širom sveta (foto)
Hot sport 01.04.2018
Zlatan Ibrahimović je prvo postigao fantastičan pogodak za 2:3, a potom i u zaustavnom vremenu doneo svom LA Galaksiju pobedu nad gradskim rivalom Los Anđelesom od 4:3, ali je ipak Ibrin debi prošao u nešto manjem stanju ekstaze od očekivanog… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti se spremaju da provedu noć na Filološkom, čekaju se odluke drugih fakulteta o blokadi
Nova pre 46 minutajoš 39 povezanih
Novi Sad: 2.000 učenika i građana pred Zmaj Jovinom gimnazijom, traže ostavku direktora
Beta pre 3 satajoš 21 povezana
Vučić na Poslovnom forumu: Želimo još veću ekonomsku saradnju sa Italijom
RTS pre 1 satjoš 20 povezanih
Advokatske komore Beograda i Šapca obustavile rad zbog izmene Krivičnog zakonika, pridružio se i Šabac
Vreme pre 1 satjoš 16 povezanih