Повезане вести

Спектакуларан деби ибрахимовића: Хтели сте Златана, добили сте га (видео)

Спектакуларан деби ибрахимовића: Хтели сте Златана, добили сте га (видео)

Вечерње новости 01.04.2018
Чуо сам да навијачи вичу: Хоћемо Златана, хоћемо Златана. И дао сам им Златана. Били су ми ветар у леђа, ја сам им се одужио. Играо сам 20 минута, али изгледало је као 40 мечева, каже Златан. ГДЕ се он појави, ту је фудбалска… »
Ибра: Није им лако, водили су 3:0... Али, да су имали Златана било би све другачије

Ибра: Није им лако, водили су 3:0... Али, да су имали Златана било би све другачије

Моззарт спорт 01.04.2018
Њему је довољна једна утакмица па да задиви цео фудбалски свет. ВЛАСНИШТВО "Недавно, Златан Ибрахимовић постао је власник Лос Анђелес Галаксија пошто је дао гол са 40 јарди из волеја и гол главом у 91. минуту за победу у првом… »
Ибра и деби - Зна се шта следи...

Ибра и деби - Зна се шта следи...

Спортске.нет 01.04.2018
Није случајност, Златан једноставно обожава да постиже голове на дебију у новом клубу. Лос Анђелес је дочекао Златана Ибрахимовића а Швеђанин није губио време већ је на дебију у дресу ЛА Галаксија показао класу. Доскорашњи члан… »
Ибра шоу на дебију (видео)

Ибра шоу на дебију (видео)

Мондо 01.04.2018
Златан Ибрахимовић представио се навијачима у МЛС у најбољем светлу - са два гола. "Чуо сам навијаче да вичу 'Хоћемо Златана‘ и дао сам им Златана" Публика у САД дуго је чекала деби Златана Ибрахимовића у МЛС, у дресу Лос… »
Златан у сенци приче о покушају самоубиства: Њих двојица су данас ‘оборили’ фудбалске медије широм света (фото)

Златан у сенци приче о покушају самоубиства: Њих двојица су данас ‘оборили’ фудбалске медије широм света (фото)

Хот спорт 01.04.2018
Златан Ибрахимовић је прво постигао фантастичан погодак за 2:3, а потом и у зауставном времену донео свом ЛА Галаксију победу над градским ривалом Лос Анђелесом од 4:3, али је ипак Ибрин деби прошао у нешто мањем стању екстазе… »

Вести дана »