Повезане вести
Чуо сам да си ме варала са петорицом: Кија се расплакала после бруталне свађе са Слобом, рекла му да ће га задавити голим…
Телеграф 01.04.2018
- Он је то мени радио у браку, иза леђа, кунем се у рођену мајку да ја то нисам урадила, ја сам чиста - поручила је Кија. Синоћ су Кија и Слоба имали вероватно најгору свађу до сада, после које је Кристина неутешно плакала. Шок… »
Кретену, иди питај Луну да ли смеш у вц! Бесна Кија напала Слобу, он побегао напоље! (ВИДЕО)
Телеграф 01.04.2018
- Ти требаш да се запиташ како ћеш даље без мене, ја итекако могу без тебе - викала је Кија на Слобу. Свађа Слобе и Кије је трајала скоро целу ноћ, а Радановић је у једном тренутку побегао од своје супруге. Чуо сам си ме варала… »
Шок над шоковима! Кија и Слоба се љубили у штали после његове свађе и раскида са Луном! (видео)
Телеграф 01.04.2018
Након сат времена разговора Кија је загрлила Слобу, након чега је пао и пољубац. Након жестоке свађе између Луне и Слобе која је претходне ноћи избила након њених речи да висе не може да буде са њим због притиска који има… »
Вести дана »
Народна банка Србије осигурава стабилност девизног тржишта и несметано снабдевање евром
Наслови.аи пре 0 минутајош 30 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних
"Ово ми се први пут дешава у каријери..." Милојевић пред Штурм говорио о Арнаутовићу
Курир пре 35 минутајош 41 повезана