Povezane vesti

Čuo sam da si me varala sa petoricom: Kija se rasplakala posle brutalne svađe sa Slobom, rekla mu da će ga zadaviti golim…

Čuo sam da si me varala sa petoricom: Kija se rasplakala posle brutalne svađe sa Slobom, rekla mu da će ga zadaviti golim…

Telegraf 01.04.2018
- On je to meni radio u braku, iza leđa, kunem se u rođenu majku da ja to nisam uradila, ja sam čista - poručila je Kija. Sinoć su Kija i Sloba imali verovatno najgoru svađu do sada, posle koje je Kristina neutešno plakala. Šok nad šokovima! Kija i Sloba… »
Kretenu, idi pitaj Lunu da li smeš u wc! Besna Kija napala Slobu, on pobegao napolje! (VIDEO)

Kretenu, idi pitaj Lunu da li smeš u wc! Besna Kija napala Slobu, on pobegao napolje! (VIDEO)

Telegraf 01.04.2018
- Ti trebaš da se zapitaš kako ćeš dalje bez mene, ja itekako mogu bez tebe - vikala je Kija na Slobu. Svađa Slobe i Kije je trajala skoro celu noć, a Radanović je u jednom trenutku pobegao od svoje supruge. Čuo sam si me varala sa petoricom: Kija se… »
Šok nad šokovima! Kija i Sloba se ljubili u štali posle njegove svađe i raskida sa Lunom! (video)

Šok nad šokovima! Kija i Sloba se ljubili u štali posle njegove svađe i raskida sa Lunom! (video)

Telegraf 01.04.2018
Nakon sat vremena razgovora Kija je zagrlila Slobu, nakon čega je pao i poljubac. Nakon žestoke svađe između Lune i Slobe koja je prethodne noći izbila nakon njenih reči da vise ne može da bude sa njim zbog pritiska koji ima, Kija je otišla da uteši jos… »

Vesti dana »