Повезане вести

Чуо сам да си ме варала са петорицом: Кија се расплакала после бруталне свађе са Слобом, рекла му да ће га задавити голим…

Чуо сам да си ме варала са петорицом: Кија се расплакала после бруталне свађе са Слобом, рекла му да ће га задавити голим…

Телеграф 01.04.2018
- Он је то мени радио у браку, иза леђа, кунем се у рођену мајку да ја то нисам урадила, ја сам чиста - поручила је Кија. Синоћ су Кија и Слоба имали вероватно најгору свађу до сада, после које је Кристина неутешно плакала. Шок… »
Кретену, иди питај Луну да ли смеш у вц! Бесна Кија напала Слобу, он побегао напоље! (ВИДЕО)

Кретену, иди питај Луну да ли смеш у вц! Бесна Кија напала Слобу, он побегао напоље! (ВИДЕО)

Телеграф 01.04.2018
- Ти требаш да се запиташ како ћеш даље без мене, ја итекако могу без тебе - викала је Кија на Слобу. Свађа Слобе и Кије је трајала скоро целу ноћ, а Радановић је у једном тренутку побегао од своје супруге. Чуо сам си ме варала… »
Шок над шоковима! Кија и Слоба се љубили у штали после његове свађе и раскида са Луном! (видео)

Шок над шоковима! Кија и Слоба се љубили у штали после његове свађе и раскида са Луном! (видео)

Телеграф 01.04.2018
Након сат времена разговора Кија је загрлила Слобу, након чега је пао и пољубац. Након жестоке свађе између Луне и Слобе која је претходне ноћи избила након њених речи да висе не може да буде са њим због притиска који има… »

Вести дана »